Sisältöön

One+ MIPS pyöräilykypärä

Lazer One+ MIPS pyöräilykypärä moninaiseen käyttöön.

79,90 €
Väri
Valkoinen
Musta
Punainen
Sininen
Musta
Pinkki
Valkoinen
Sininen
Vihreä
Sininen
Vihreä
Koko

Pyöräilykypärän valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

One+ MIPS 

Lazer One+ MIPS, skeittityylin innoittava pyöräilykypärä. Klassinen muotoilu yhdistettynä nykyaikaisiin tuotantotekniikoihin tekee tästä kypärästä täydellisen niin kaupunkiin kuin BMX puistoon. Sen EPS-rakenteessa olevat ilmanvaihtokanavat takaavat riittävän jäähdytyksen, kun taas kova kuorirakenne varmistaa, että kypärä kestää myös iskuja. Integroitu TS+ -istuvuusjärjestelmä varmistaa mukavan ja napakan istuvuuden joka ajolle. Matalakitkainen MIPS-kerros antaa lisäsuojaa iskujen kiertoliikkeiltä.

 

  • S 52-55cm
  • M 55-59cm
  • L 58-61cm

Tuotenumero
BLCONE+MIPS

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Lazer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.