Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Supernova Rise

Säännöllisyys on avain parempiin juoksusuorituksiin. Adidas Supernova juoksukenkien Dreamstrike+ välipohja vaimentaa jokaisen askeleen, kun taas kestävä Adiwear-pohja tarjoaa luotettavan pidon.

adidas supernova

Adidas kuuluu maailman johtavimpiin urheilumerkkeihin. Jo 1940-luvulla perustettu brändi tunnetaan niin teknisten urheiluvaatteiden kuin katumuodinkin suunnannäyttäjänä. Adidas tarjoaa laajan valikoiman eri urheilulajeihin suunnattuja vaatteita, varusteita ja jalkineita. Merkin vahvinta osaamista ovat erityisesti juoksutuotteet. Adidas-juoksukengät ovat kymmenien vuosien ajan kulkeneet uusimpien teknologioiden etunenässä. Brändin suosituimpiin kenkämalleihin kuuluu adidas Supernova. Neutraalille juoksuaskeleelle soveltuva Supernova tarjoaa ihanteellisen joustavuuden ja tukevan istuvuuden. Adidas Supernovan etuihin kuuluu myös innovatiivinen Boost-vaimennus, joka tarjoaa nopeutta ja täydellisen iskunvaimennuksen. Supernovan ensiluokkaiseen suorituskykyyn ja tyylikkääseen muotokieleen luottavat jopa maailman kovatasoisimmat juoksijat.

Adidas Supernova -juoksukengät sopivat niin aloittelevalle kuin harjaantuneemmallekin juoksijalle. Mallista löytyy runsaasti erilaisiin juoksutyyleihin ja mieltymyksiin soveltuvia versioita. Jos juokset mielelläsi kaupunkiympäristössä ja tavoittelet ensi sijassa optimaalista nopeutta, adidas Supernova Glide on sinulle sopiva malli. Jos askelluksesi on sen sijaan hieman yliprotoiva ja kaipaat kevyttä tukea, valitse adidas Supernova Sequence. Ylipronotoivalle askellukselle soveltuu myös Supernova ST, joka tarjoaa astetta jämäkämmän tuen jalalle. Jos haluat ylläpitää juoksuharrastustasi myös kosteammilla syyssäillä, valitse pitävällä ulkopohjalla ja vettähylkivällä Gore-Tex-kalvolla varusteltu adidas Supernova GTX.

Haluatko löytää täydelliset juoksukengät? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki adidas Supernova -kengät erityyppisille juoksijoille. Olipa askelluksesi sitten ylipronotoiva tai neutraali, adidas Supernova-kengistä löydät sopivimman mallin. Valikoimastamme löytyvät suositut mallit, kuten adidas Supernova ST ja adidas Supernova GTX. Kun haluat löytää juuri sinulle sopivimman mallin ja oikean koon, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi helposti. Tilaa adidas Supernova -kengät netistä tai tutustu eri malleihin lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut varusteet ja vaatteet juoksuharrastuksesi. Tutustu esimerkiksi juoksutakkeihin, juoksutrikoisiin ja juoksusukkiin.

Paljonko Adidas supernova -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Adidas supernova -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Adidas supernova -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Supernova 2 X Marimekko. - miesten juoksukengät, adidas Supernova GTX W - naisten maastojuoksukengät ja adidas Supernova Rise W - naisten juoksukengät.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.