Sisältöön

Ultraboost Light

Voi hyvin, juokse nopeammin, suoriudu paremmin! Tähän mennessä kevyimpien Ultraboostien salaisuus piilee niiden Light BOOST -välipohjassa, joka antaa entistä enemmän energiaa.

Adidas Ultraboost

Mitä tulee laadukkaisiin, trendikkäisiin ja mukaviin kenkiin, adidas on todellinen suunnannäyttäjä. Adidas on ikoninen urheilumuodin klassikko, joka on ollut merkittävä katumuodin vaikuttaja jo kymmenien vuosien ajan. Adidas muistetaan ikonisista urheilukengistä, joista on myöhemmin muotoutunut suosittuja vapaa-ajan jalkineita. Brändin suuri suosio selittyykin juuri ainutlaatuisella taidolla yhdistää käytännöllisyys, mukavuus ja yksilöllinen tyyli. Tätä ilmentää muun muassa yksi kaikkien aikojen suosituimmista adidas-jalkineista, adidas Ultraboost. Adidas Ultraboost on luotu alkujaan juoksukengäksi, mutta upean tyylinsä ja mukavuutensa ansiosta siitä on tullut myös haluttu vapaa-ajan jalkine. 

Adidas Ultraboost -juoksukenkien tehokkaasti vaimentava ja juoksualustaan reagoiva Boost-välipohja vapauttaa energiaa jokaisella askeleella. Boost rakentuu tuhansista näkyvistä energiakapseleista, jotka varastoivat ja vapauttavat energiaa aina, kun juoksijan jalka osuu maahan.  Adidas Ultraboost -juoksukengän saumaton, sukkamainen ja kevyt Primeknit-päällinen taas mukautuu jalan ympärille ja on miellyttävän tuntuinen. Adidaksen Primeknit-menetelmä neuloo digitaalisesti koko kengän päällisen yhdeksi osaksi. Adidas Ultraboost -juoksukengän joustava Stretch Web -ulkopohja taas mahdollistaa juoksulenkit erilaisilla alustoilla ja pehmeä iskunvaimennus sekä reagointikyky tarjoavat juoksijalle aivan uudenlaisen juoksukokemuksen.

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten ja naisten kengät erilaisille juoksualustoille sekä vapaa-aikaan. Adidas Ultraboost -kengät voit tilata helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät juoksukengät löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten ja naisten Adidas Ultraboost -juoksukengät. Tilaa adidas Ultraboost -kengät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös juoksuun tarvittavat vaatteet, kuten juoksutrikootjuoksupaidat ja juoksusukat.

Paljonko Adidas ultraboost -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Adidas ultraboost -kategorian tuotteet saat hintaan 149.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 250.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Adidas ultraboost -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Ultraboost 1.0 Shoes W - naisten kenkä, adidas Ultraboost 1.0 Shoes M - miesten kenkä ja adidas Ultraboost Dna XXII W - naisten kenkä.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Adidas ultraboost

5/5

Perustuu 1 arvosteluun