Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sähköpyörät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Cannondale sähköpyörät

  Intersportin valikoimasta löydät myös laadukkaat Cannondale-merkin sähköpyörät kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella. Cannondale on arvostettu pyörämerkki aktiiviharrastajien keskuudessa ja myös brändin sähköpyörät ovat saaneet suuren suosion. Merkki sai alkunsa vuonna 1971 ja on siitä saakka valmistanut innovatiivisia ja laadukkaita polkupyöriä niin maastoon kuin maanteillekin.

  Sähköpyörä työmatkapyöräilyyn vai maastosähköpyörä?

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät myös Cannondale sähköpyörät. Sähköpyöräily sopii kaikille iästä, koosta ja kuntotasosta riippumatta. Mallia valitessa kannattaa huomioida akun kantama, jotta avustus riittää tarvitsemassasi käytössä. Yleisesti kaikki sähköpyörät soveltuvat hyvin erilaiseen hyötyliikuntaan ja työmatkapyöräilyyn, mutta haastavampaan maastoon kannattaa valita järeämpi maastosähköpyörä. Pyörää valitessa kannattaa myös koeajaa pyörä, sillä siten sopiva runkokoko löytyy parhaiten. Huomioi esimerkiksi se, että koeajaessa ajoasento tuntuu hyvältä ja pyörää on helppo hallita. Tarkemmat ohjeet sähköpyörän valintaan löydät täältä. Kysy tarvittaessa apua ammattitaitoiselta henkilökunnalta, mikäli olet epävarma pyörän valinnasta.

  Kaikki pyöräilyyn Intersportista

  Voit tilata sähköpyörän joko verkkokaupasta tai ostaa sen suoraan lähimmästä Intersport-kaupastamme, jossa asiantunteva henkilökuntamme osaa auttaa sinua valitsemaan juuri oikean pyörän. Mikäli saat työsuhde-etuna polkupyöräedun, tutustu Intersportin työsuhdepyöräleasingiin. Saat meiltä myös pyöräilyvaatteet ja muut varusteet helposti sekä verkosta että Intersport-kaupasta. Katso siis myös muut Pyöräily-kategorian tuotteet.

  Paljonko Cannondale -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Cannondale -kategorian tuotteet saat hintaan 449.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 7399.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 32 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Cannondale -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Cannondale Topstone 3 - gravelpyörä, Cannondale Topstone 1 - gravelpyörä ja Cannondale Trail 5 - maastopyörä.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Cannondale sähköpyörät

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun