Sisältöön

Uusi CCM Ribcor Trigger 3D

Varren yläosan pidennetty taipuma-alue yhdistettynä lähellä nilkkaa sijaitsevaan LOW KICK POINT:n, antaa nopeillekin laukauksille maksimaalisen voiman.

#CreateNewGoals 

Ccm ribcor

CCM Ribcor kategoriat

CCM Ribcor

CCM on maailman johtavimpia jääkiekkovarusteiden valmistajia. Jo vuonna 1899 perustetulla brändillä on pitkät perinteet, mitä tulee huippulaadukkaiden ja tyylikkäiden kiekkovarusteiden suunnitteluun ja valmistukseen. CCM hyödyntää tuotteissaan uusimpia ja kehittyneimpiä teknologioita ja materiaaliratkaisuja, minkä vuosi brändi on todellinen lajinsa edelläkävijä. CCM:n laajasta valikoimasta löytyvät jääkiekkomailat, suojat, kypärät, jääkiekkoluistimet ja muut varusteet. CCM:n tuotteet on ryhmitelty eri sarjoihin erilaisten pelityylien ja mieltymysten mukaan. CCM Ribcor -malliston varusteet palvelevat vaativammankin aktiiviharrastajan tarpeita.

CCM Ribcor -mallistosta löydät huipputason luistinten lisäksi mailat, joihin luottavat myös maailman tunnetuimmat kiekkoilijat. CCM Ribcor -maila sopii niin harrastajalle kuin pro-tason pelaajallekin. CCM Ribcor Trigger -sarjasta löytyy lisäksi mailoja myös junioreille. CCM Ribcor Trigger -mailojen etu on niiden ainutlaatuisissa teknisissä ominaisuuksissa ja rakenteessa, jotka takaavat nopean kiekon hallinnan ja täydelliset maalilaukaukset. CCM Ribcor Trigger -mailojen huippuominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi innovatiivinen ”kick point” -alue, jonka ansiosta maila on helppo virittää yllättäviinkin laukauksiin. CCM Ribcor -sarjan tuotteet sopivatkin ennen kaikkea pelaajille, jotka haluavat saavuttaa salamannopean reagointikyvyn.

Haaveiletko nopeammista ja voimakkaammista laukauksista kiekkokaukalossa? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki huippulaadukkaat CCM Ribcor -mailat. Olitpa sitten harrastaja tai harjaantuneempi pelaaja, CCM Ribcor -maila on sinulle täydellinen valinta. Mallistosta löydät laajan valikoiman eri mieltymyksiin ja pelityyleihin soveltuvia mailoja. Valikoimasta löytyvät suositut mailatyypit kuten CCM Ribcor Pro ja CCM Ribcor Trigger. Optimaalisen kiekkomailan valinnassa sinua auttavat asiantuntevat myyjämme. Tilaa CCM Ribcor -maila netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut tärkeät varusteet jäälle – tutustu jääkiekkoluistimiin, kypäriin ja suojiin.

Paljonko Ccm ribcor -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Ccm ribcor -kategorian tuotteet saat hintaan 64.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 289.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 50 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Ccm ribcor -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Ribcor Trigger 8 Int 55 - jääkiekkomaila, CCM Ribcor Trigger 8 Sr 75 - jääkiekkomaila ja CCM Ribcor Trigger 8 Pro Yt 30 - nuorten jääkiekkomaila.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.