Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.  • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jääkiekkomailat
 • Kätisyys & Lapamalli
 • Soveltuvuus & Flex
 • Kohderyhmä
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (146)
  146 / 146 tuotetta
  CCM Tacks AS6 Pro SR 75
  1 väri
  CCM
  Tacks AS6 Pro SR 75
  289,00 €
  CCM Jetspeed FT6 INT 55
  1 väri
  CCM
  Jetspeed FT6 INT 55
  179,00 €
  CCM Tacks AS6 Pro JR 50
  1 väri
  CCM
  Tacks AS6 Pro JR 50
  179,00 €
  CCM Tacks AS6 Pro INT 65
  1 väri
  CCM
  Tacks AS6 Pro INT 65
  219,00 €
  CCM Tacks AS6 Pro SR 85
  1 väri
  CCM
  Tacks AS6 Pro SR 85
  289,00 €
  CCM FT Ghost SR 65
  1 väri
  CCM
  FT Ghost SR 65
  279,00 €
  299,00 €
  30pv alin hinta: 279,00 €
  CCM Tacks AS6 Pro SR 70
  1 väri
  CCM
  Tacks AS6 Pro SR 70
  289,00 €
  CCM Tacks AS6 Pro INT 55
  1 väri
  CCM
  Tacks AS6 Pro INT 55
  219,00 €
  CCM Tacks AS6 SR 70
  1 väri
  CCM
  Tacks AS6 SR 70
  199,00 €
  CCM Tacks AS6 SR 75
  1 väri
  CCM
  Tacks AS6 SR 75
  199,00 €
  CCM Tacks AS6 Pro YT 30
  1 väri
  CCM
  Tacks AS6 Pro YT 30
  149,00 €

  CCM jääkiekkomailat

  Jääkiekkomaila kuuluu jokaisen kiekkoilijan tärkeimpiin varusteisiin. Mailan pituudella, jäykkyydellä sekä lavalla on suuri merkitys siihen, miten kiekkoa pääsee käsittelemään jäällä. Mailoissa on paljon merkkikohtaisia eroja ja moni luottaakin usein yleensä tietyn jääkiekkomerkin mailoihin. CCM on yksi maailman tunnetuimmista jääkiekkovarusteiden valmistajista – sen valikoimasta löytyvät myös huippusuositut jääkiekkomailat. Kanadassa perustettu CCM tarjoaa runsaasti erilaisia mailoja, joista löytyy valikoimaa erilaisiin taitotasoihin. CCM-jääkiekkomailat on jaoteltu erilaisiin sarjoihin eri mieltymysten ja pelityylien mukaan. Tavoittelitpa optimaalista tarkkuutta tai täydellisiä maalilaukauksia, Intersportin CCM-valikoimasta löydät varmasti etsimäsi mailan.

  Millainen CCM-maila on sinulle paras valinta? Itselle sopivinta jääkiekkomailaa etsiessä tulee aloittaa perusseikoista, eli mailan kätisyydestä, pituudesta ja jäykkyydestä. Kun nämä ovat selvillä, voi pohtia tarkemmin, millainen maila olisi optimaalinen omaan pelityyliin ja tavoitteisiin. Mikäli haluat valita CCM-tuoteperheestä, voit valita mailan kolmesta erilaisesta pääsarjasta. CCM Tacks -sarjan mailat sopivat niille, jotka tavoittelevat optimaalista kontrollia ja voimaa. CCM Ribcor -sarjan mailat sopivat puolestaan niille, jotka haaveilevat nopeista laukauksista. Sen sijaan, CCM-JetSpeed -sarjan mailat ovat täydellinen valinta niille pelaajille, jotka haluavat käsitellä mailaa mahdollisimman ketterästi ja laukoa mistä kulmasta tahansa.

  Mistä parhaat CCM-jääkiekkomailat? Olipa pelityylisi mikä tahansa, Intersportin suuresta valikoimasta löytyy etsimäsi CCM-mailan. Kattavasta CCM-valikoimastamme löydät mailat niin junioreille, aikuisille, harrastajille kuin aktiivitason pelaajillekin. Valikoimasta löytyvät suosituimmat mailasarjat, kuten CCM Tacks, CCM Ribcor ja CCM JetSpeed. Tilaa CCM-maila netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivimman mailan. Jos jääkiekko on lajisi, katso myös luistimet, jääkiekkohanskat ja jääkiekkokypärät. Tervetuloa ostoksille!

  Paljonko CCM jääkiekkomailat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat CCM jääkiekkomailat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 146 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat CCM jääkiekkomailat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Ribcor Trigger 8 Pro Int 65, CCM Ribcor Trigger 8 Pro Int 55 ja CCM Ribcor Trigger 8 Pro Sr 70.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: CCM jääkiekkomailat

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun