Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Crescent

POIMI PARHAAT VINKIT PYÖRÄILYKAUTEEN
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Crescent kategoriat

Crescent pyörät

Jos olet tyylikkäiden polkupyörien ystävä, Crescent on brändi, johon sinun kannattaa tutustua. Oranssista väristään tunnettu Crescent on perinteikäs ruotsalainen merkki, joka suunnittelee ja valmistaa laadukkaita, kestäviä ja tyylikkäitä polkupyöriä. Ensimmäinen ruotsalainen Crescent-pyörä syntyi jo vuonna 1908, mikä antoi alkusysäyksen huippulaadukkaiden pyörien synnylle.  Crescent-pyörät ovat kulkeneet pitkän matkan läpi urheilun historian – niihin ovat vuosien saatossa luottaneet niin arkipyöräilijät kuin kansainväliset huippupyöräilijät. Crescent-polkupyörät ovatkin nousseet maailman maineeseen erityisesti ruotsalaisten kilpapyöräilijöiden siivittämänä. Nautitpa sitten rennosta kaupunkipyöräilystä tai vauhdin hurmasta maantiellä, Crescent-polkupyörä on aina loistava valinta.

Crescent tarjoaa suuren valikoiman pyöriä, joista löytyy erilaisia malleja kaikenlaisiin pyöräilyharrastuksiin. Jos liikut pyörällä pääasiassa lyhyitä etäisyyksiä kaupunkiympäristössä, sinulle paras vaihtoehto on tyylikäs ja huipputurvallinen Crescent-citypyörä. Työmatkapyöräilijöille ja kuntopyöräilijöille oivallisin pyörämalli on Crescent-hybridi, joka sopii monipuolisesti eri maastoihin ja pidempienkin matkojen taittamiseen. Jos nautit kovasta vauhdista ja kuntoa kohottavasta pyöräilystä, ketterä ja kevyt Crescent-maantiepyörä on sinun valintasi. Crescent-maastopyörä on sen sijaan sinun valintasi, jos pidät rosoisista metsämaastoista ja kumpuilevista luonnonreiteistä. Klassisten pyörämallien lisäksi merkin valikoimasta löydät myös Crescent-sähköpyörät ja -lastenpyörät.

Etsitkö huippulaadukasta polkupyörää? Intersportin valikoimasta löydät parhaat Crescent-pyörät kaikkiin pyöräilyharrastuksiin. Olipa mielessäsi työmatkapyöräilyyn soveltuva Crescent-pyörä tai Crescent-maastopyörä, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät naisten, miesten ja lasten omat Crescent-pyörät sekä runsaasti erilaisia malleja, kokoja ja varustelutasoja. Sinulle sopivimman pyörämallin valinnassa apunasi ovat asiantuntevamme myyjämme. Tilaa Crescent-pyörä netistä tai tutustu merkin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos pyöräily on intohimosi, muista hankkia kaikki tärkeät varusteet teille ja poluille. Katso esimerkiksi pyöräilykypärät, pyöräilykengät ja pyöräilyvaatteet.