Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Citypyörät
 • Kohderyhmä
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (1)
  1 / 1 tuotetta

  Crescent-citypyörät

  Crescent-citypyörällä pyöräilet tyylikkäästi kaupungin kaduilla nauttien samalla kaupungin tunnelmasta. Erityisen hyvin citypyörä sopii lyhyille matkoille, esimerkiksi työ- tai koulumatkat taittuvat näppärästi Crescent-citypyörällä. Vaikka liikkuisitkin vain lyhyitä matkoja, pyörällä liikkumisella on paljon positiivisia vaikutuksia, yhdistyväthän siinä hyöty, liikunta ja huvi. Kuten edellä todettu, Crescent-citypyörä sopii erityisesti rauhalliseen menoon, kun taas pidemmille matkoille ja vauhdikkaampaan menoon Crescent-hybridipyörä tai Crescent-sähköpyörä sopivat paremmin ja matkat taittuvat sujuvammin. 

  Crescent-citypyörien mahtava runkomuotoilu, mukava ja pysty ajoasento sekä täydellinen varustelu takaavat nautinnollisia pyöräelämyksiä. Crescent-citypyörä rullaa kevyesti ja ajat huolettomia kilometrejä pienellä vaivalla. Voit itse määritellä itsellesi juuri sopivan ajoasennon säädettävän ohjainkannattimen avulla. Matala jalannostokorkeus citypyörissä tekee pyörän päälle nousemisesta helppoa ja ajamisesta turvallista. Usein Crescent-citypyörissä on jalkajarru, joten jarruttaminen onnistuu tasaisesti ja turvallisesti. 

  Etsitkö huippulaadukasta citypyörää? Intersportin suuresta valikoimasta löydät parhaaat Crescent- citypyörät kaupunkiajoon. Valikoimastamme löydät naisten ja miesten omat Crescent-citypyörät sekä runsaasti erilaisia malleja, kokoja ja varustelutasoja. Sinulle sopivimman pyörämallin valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa Crescent-citypyörä netistä tai tutustu merkin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos pyöräily on intohimosi, muista hankkia kaikki tärkeät varusteet pyöräilyyn. Katso esimerkiksi, pyöräilykengät, pyöräilyvaatteet ja pyöräilykypärät.

  Paljonko Crescent citypyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Crescent citypyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 949.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 949.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.