Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetCrocs kengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kengät
 • Väri
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (28)
  28 / 28 tuotetta

  Crocs kengät

  Potkaistavat sandaalit kengät ovat laatutietoisen valinta. Potkaistavat sandaalit kengät naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Potkaistavat sandaalit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Potkaistavat sandaalit kengät ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Potkaistavat sandaalit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Potkaistavat sandaalit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Classic Solarized Pistokas. - potkaistavat sandaalit 49,90 €, Classic Crocs Slide - suihkusandaalit 24,90 € ja Classic Pistokas - potkaistavat sandaalit 44,90 € – millaiset Potkaistavat sandaalit kengät olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Crocs kengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Crocs kengät-kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Crocs kengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Crocs Classic Crocs Slide - suihkusandaalit, Crocs Women´s Literide Stretch Sandal - naisten urheilusandaalit ja Crocs Kids' Classic Slipper - tohvelit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Crocs kengät

  4.57/5

  Perustuu 82 arvosteluun