Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSETLisää intoa maastohiihtoon vinkeillämme
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Maastohiihto

Hiihto on hyötyliikuntaa parhaimmillaan, sillä hiihtäessä koko kehon isot lihasryhmät tekevät töitä, ja hiihtäminen on hyväksi myös yleiskunnolle sekä sydämelle. Hiihto on helppo ja mukava harrastus, se kehittää luontaista tasapainokykyä ja on hyväksi nivelille. Hiihtäminen kuuluu kaikille ja harrastamisen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa.

Oikeat välineet maastohiihtoon

Maastohiihdossa on tärkeää, että on oikeanlaiset varusteet. Hiihtosuksia löytyy perinteiseen hiihtoon sekä luisteluhiihtoon. Perinteisen suksissa on tärkeää, että suksen jäykkyys on valittu oikein. Sopivalla suksella saat hyvän pidon silloin kuin sitä tarvitset ja mukavan luiston alamäissä sekä tasaisella. Luistelusukset tulisi valita niin, että ne on oikean pituiset sekä sopivan jäykät. Oikeanlaisten hiihtosuksien valintaan saat apua Intersportin Hiihtosuksien valinta -artikkelista.

Maastohiihtosukset huippumerkeiltä Intersportista

Kun olet valinnut itsellesi mieleisen etenemistyylin ja olet tietoinen minkälainen suksi sopii sinulle, on aika siirtyä suksen valintaan. Intersportista löydät laadukkaat ja kestävät maastohiihtosukset parhailta merkeiltä kuten Salomon, Fischer sekä Rossignol. Laadukas ja oikein valittu hiihtosuksi kestää parhaimmillaan useita vuosia.

Tutustu myös maastohiihtovaatteisiin ja -monoihin

Intersportin laajasta valikoimasta löydät kaiken tarvittavan maastohiihtoon. Kun olet löytänyt itsellesi sopivat sukset ja sauvat, on hyvä myös valita sopivat hiihtovaatteet sekä -monot. Monojen valinnassa tulisi kiinnittää huomiota sidejärjestelmään. Hiihtosuksiin löytyy neljää eri sidejärjestelmää – SNS,- NNN,- Prolink- ja Turnamic-siteet. Huomioi kuitenkin, että SNS-monot sopivat vain SNS-siteisiin, kun taas muut ovat yhteensopivia keskenään. Suksipaketti on nyt valmis – tutustu myös hiihtopukuihin, hiihtotakkeihin sekä hiihtohousuihin, joita löytyy parhailta merkeiltä kuten Rukka, Halti ja Kari Traa. Tilaa hiihtovarusteet netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupasta.