Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Hiihto

Kaikki hiihtoon Intersportin laajasta valikoimasta – tutustu ja löydä omat hiihtovälineesi helposti!

Intersport on hiihdon asiantuntijakauppa

Hiihtokausi on täällä – tule valitsemaan juuri täydellinen suksipari asiantuntijoidemme avustuksella tai käytä verkkokaupassa suksen valintakonetta.

Lisää intoa maastohiihtoon vinkeillämme
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Hiihto kategoriat

Maastohiihto

Hiihto on liikuntaa parhaimmillaan, sillä hiihtäessä koko kehon isot lihasryhmät tekevät töitä, ja hiihtäminen on hyväksi myös yleiskunnolle sekä sydämelle. Hiihto on helppo ja mukava harrastus, se kehittää luontaista tasapainokykyä ja on hyväksi nivelille. Hiihtäminen kuuluu kaikille ja harrastamisen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Onnistuneeseen hiihtoreissuun tarvitset reipasta hiihtomieltä sekä oikeanlaiset välineet. Nappaa tästä tarpeelliset vinkit onnistuneeseen hiihtopäivään:

  • Sukset, sauvat ja hiihtomonot: Tällä kokonaisuudella pärjää jo hyvin pitkälle, ja ne ovat hiihtäjän perusvarusteet. Kun olet päättänyt etenemistyylisi, voit valita viime vuosina uudeksi trendiksi nousseet luistelusukset, joilla on nimensä mukaisesti tarkoitus liikkua käyttäen luistelusta tuttua potkua, joka muistuttaa luisteluliikettä. Luisteluhiihto on parhaimmillaan erittäin mukavaa ja hyvää liikuntaa. Suksia löytyy myös perinteiseen tapaan – jos haluat liikkua latu-uria pitkin, kannattaa valita perinteisen sukset. Perinteinen hiihtotyyli on erittäin hyvää ja tehokasta kuntoilua koko kropalle, sillä siinä harjoittaa samalla aina jaloista ylävartaloon asti. Viiime vuosina suureen suosioon nousseet karvapohjasukset ovat täydellinen valinta, jos haluat suksilta varmaa pitoa sekä huoltovapautta. Näitä suksia ei nimittäin tarvitse pitovoidella ollenkaan, vaan pohjassa sijaitseva karva hoitaa pidon puolestasi.
  • Hiihtovaatteet: Hiihtovaatteet ovat tärkeä osa varustusta, sillä ne auttavat pysymään lämpimänä ja kuivana, samalla hengittäen hikoilun tuoman kosteuden ulospäin. Hiihtovaatteita voi käyttää monipuolisesti myös ulkoilussa, juoksussa sekä kaikenlaisissa aktiviteeteissa. 

Oikeat välineet maastohiihtoon

Maastohiihdossa on tärkeää, että on oikeanlaiset varusteet. Hiihtosuksia löytyy perinteiseen hiihtoon sekä luisteluhiihtoon. Perinteisen suksissa on tärkeää, että suksen jäykkyys on valittu oikein. Sopivalla suksella saat hyvän pidon silloin kuin sitä tarvitset ja mukavan luiston alamäissä sekä tasaisella. Luistelusukset tulisi valita niin, että ne on oikean pituiset sekä sopivan jäykät. Oikeanlaisten hiihtosuksien valintaan saat apua Intersportin Hiihtosuksien valinta -artikkelista.

Maastohiihtosukset huippumerkeiltä Intersportista

Kun olet valinnut itsellesi mieleisen etenemistyylin ja olet tietoinen minkälainen suksi sopii sinulle, on aika siirtyä suksen valintaan. Intersportista löydät laadukkaat ja kestävät maastohiihtosukset parhailta merkeiltä kuten Salomon, Fischer sekä Rossignol. Laadukas ja oikein valittu hiihtosuksi kestää parhaimmillaan useita vuosia.

Tutustu myös maastohiihtovaatteisiin ja -monoihin

Intersportin laajasta valikoimasta löydät kaiken tarvittavan maastohiihtoon. Kun olet löytänyt itsellesi sopivat sukset ja sauvat, on hyvä myös valita sopivat hiihtovaatteet sekä -monot. Monojen valinnassa tulisi kiinnittää huomiota sidejärjestelmään. Hiihtosuksiin löytyy neljää eri sidejärjestelmää – SNS,- NNN,- Prolink- ja Turnamic-siteet. Huomioi kuitenkin, että SNS-monot sopivat vain SNS-siteisiin, kun taas muut ovat yhteensopivia keskenään. Suksipaketti on nyt valmis – tutustu myös hiihtopukuihin, hiihtotakkeihin sekä hiihtohousuihin, joita löytyy parhailta merkeiltä kuten Rukka, Halti ja Kari Traa. Tilaa hiihtovarusteet netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupasta.

Hiihto kuuluu kaikille – aloita Intersportin asiantuntijan johdolla

Hiihtämisen voi aloittaa koska vain. Hiihto on mahtava talvilaji, ja sen aloittaminen on helppoa. Hiihtolatuja löytyy sääolosuhteista riippuen lähes koko maasta ja monet hiihtokeskukset tarjoavat myös palveluna hiihto-opetusta. Säännöllinen hiihtoharjoittelu tekee mestarin, joten kannattaa olla kärsivällinen. Haluamme auttaa sinua hiihtovaatteiden ja -välineiden hankinnassa – verkkokaupassa voit tutustua kattavaan valikoimaan, jossa on myös mahdollista räätälöidä itselle täydellinen suksipaketti. Voit myös suunnata lähimpänä Intersport-kauppaan, jossa koulutettu ja palveleva asiantuntija auttaa sinua suksen valinnassa.