Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Monot kategoriat

Fischer monot

Jos maastohiihto kuuluu suosikkilajeihisi, varustearsenaaliisi kuuluvat varmasti myös hyvät monot. Monot ovat suksien ohella jokaisen maastohiihtäjän tärkein varuste. Koska jalat tekevät hiihtäessä suurimman työn, hyvin istuvat ja omaan hiihtotyyliin sopivat monot ovat välttämättömyys. Jos haluat löytää kestävät, mukavat ja suorituskyvyltään ensiluokkaiset monot, kannattaa luottaa tunnettuihin valmistajiin. Korkealaatuisia maastohiihtomonoja valmistaa esimerkiksi itävaltalainen hiihtomerkki Fischer. Mitä tulee hiihtoon ja lasketteluun, Fischer on todellinen suunnannäyttäjä. Fischer-monot sekä sukset ovat tuttu näky niin tavallisten harrastajien kuin kansainvälisten ammattihiihtäjienkin jaloissa. Fischer-monot ovat varma valinta, olitpa tasoltasi sitten aloittelija tai harjaantuneempi hiihtäjä. Intersportista löydät kattavan valikoiman erilaisia Fischer-monoja.

Millaiset monot ovat sinulle sopivin valinta? Jos sinulla on ostoslistalla uudet monot, varmista ensin, millaiset monot ovat yhteensopivat suksiesi sidejärjestelmän kanssa. Tämän jälkeen valitaan omaan hiihtoharrastukseen sopivat monot, eli joko perinteisen tyylin hiihtomonot tai luistelutyylin hiihtomonot. Esimerkiksi Fischer tarjoaa kattavan valikoiman kumpaankin hiihtotyyliin sopivia monoja. Itselle sopivia monoja etsiessä tulee myös varmistaa, että monot istuvat parhaalla tavalla juuri omalle jalkatyypille – saatavilla on esimerkiksi lestiltään kapeampia ja leveämpiä monoja. Istuvuus ja riittävä tuki ovat tärkeitä monon ominaisuuksia, jotka vaikuttavat siihen, miten nautinnollista ja turvallista hiihtäminen on.

Mistä parhaat Fischer-monot hiihtoon? Olipa mielessäsi hiihtomonot harrastajalle tai aktiivihiihtäjälle, Intersportin kattavasta Fischer-valikoimasta löydät etsimäsi. Laajasta valikoimasta löydät sekä Fischer perinteisen monot että Fischer-luistelumonot. Saatavilla ovat myös sopivat mallit niin aikuisille kuin junioreillekin. Tilaa Fischer-monot netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat myös asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat sinua löytämään sopivimman mallin ja koon. Jos maastohiihto kuuluu suosikkilajeihisi, katso myös hiihtosukset, hiihtovaatteet ja hiihtovarusteet. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko Fischer monot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Fischer monot -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 779.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Fischer monot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fischer Speedmax Classic - perinteisen hiihtomonot, Fischer RCS Classic - perinteisen hiihtomonot ja Fischer Speedmax Skate - luisteluhiihtomonot.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Fischer monot

4.5/5

Perustuu 2 arvosteluun