Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Ghost polkupyörät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Polkupyörät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (23)
  23 / 23 tuotetta

  Ghost – laadukkaat ja kestävät polkupyörät Intersportista

  Intersportin valikoimasta löydät myös laadukkaat Ghost-merkin polkupyörät kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella. Ghost on valmistanut laadukkaita polku- ja maastopyöriä vuodesta 1993 saakka, kun brändi perustettiin Baijerissa autotallissa kahden innokkaan maastopyöräilijän toimesta. Ghost on sittemmin saavuttanut suuren suosion pyöräilyharrastajien kuin ammattilaistenkin keskuudessa ja se onkin yksi Saksan suurimmista polkupyöränvalmistajista. Ghostin valmistamat pyörät ovat tunnettuja ammattimaisesta testaamisesta kehitystyön yhteydessä.

  Kuinka valitsen oikean Ghost-polkupyörän?

  Intersportin laajasta pyörävalikoimasta löydät myös Ghostin laadukkaat polkupyörät. Polkupyörää hankkiessa kannattaa aina huomioida, mihin käyttötarkoitukseen pyörä tulee. Aluksi kannattaa tutustua kuinka valitset itsellesi sopivan pyörämallin, jotta osaat paremmin arvioida millainen pyörä sinulle sopisi. Pyörää valitessa kannattaa aina koeajaa polkupyörä, sillä siten sopiva runkokoko löytyy parhaiten. Huomioi esimerkiksi se, että koeajaessa ajoasento tuntuu hyvältä ja pyörää on helppo hallita. Tutustu tarkempaan ohjeeseen polkupyörän koon valintaan. Kysy tarvittaessa apua myös myyjältä, mikäli olet epävarma pyörän valinnasta.

  Voit tilata polkupyörän joko verkkokaupasta tai ostaa sen suoraan lähimmästä Intersport-kaupastamme, jossa asiantunteva henkilökuntamme osaa auttaa sinua valitsemaan juuri oikean pyörän. Mikäli saat työsuhde-etuna polkupyöräedun, tutustu Intersportin työsuhdepyöräleasingiin. Saat meiltä myös pyöräilyvaatteet ja muut varusteet helposti sekä verkosta että Intersport-kaupasta. Katso siis myös muut Pyöräily-kategorian tuotteet.

  Paljonko Ghost polkupyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Ghost polkupyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 649.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 4999.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Ghost polkupyörät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Ghost Road Rage Eq - gravelpyörä, Ghost E-asx 130 Universal - maastosähköpyörä ja Ghost Kato Essential 29" - maastopyörä.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Ghost polkupyörät

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun