Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kuoritakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (25)
  25 / 25 tuotetta
  HAGLÖFS KUORITAKIT

  Haglöfs on Pohjoismaiden suurin ulkoiluvaatteiden ja -jalkineiden valmistaja. Lisäksi Haglöfs valmistaa myös varusteita retkeilyyn, kuten esimerkiksi reppuja, makuupusseja ja telttoja. Haglöfsin tuotteissa yhdistyy laadukas materiaali sekä minimalistisen tyylikäs muotokieli. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu erityisesti pohjoisen haastavat sääolosuhteet huomioiden. Haglöfs haluaa luoda vaatteita ja varusteita, joiden avulla ulkoilusta ja aktiivisesta elämäntyylistä voi nauttia missä ja milloin tahansa ja säällä kuin säällä. Haglöfs panostaa tuotteidensa monikäyttöisyyteen ja laatuun.

  Haglöfsin valikoimasta löydät muun muassa laadukkaat kuoritakit, jotka pitävät tuulta ja vettä, ja soveltuvat siten ympärivuotiseen ulkoiluun ja haastaviinkin sääolosuhteisiin. Hyvä kuoritakki kuuluu jokaisen aktiivisen ulkoilijan perusvaatetukseen. Haglöfs kuoritakit tuntuvat miellyttävältä päällä, sillä takkien materiaali on hengittävää, jolloin ne eivät hiosta. Myös ympäristö on otettu huomioon takkien valmistuksessa, sillä PROOF ECO-merkinnällä varustetut Haglöfs kuoritakit on tehty kierrätetystä materiaalista.  Tutustu esimerkiksi Haglöfs Astral GTX –kuoritakkeihin, jotka ovat erinomainen yhdistelmä erilaisia ominaisuuksia ja suorituskykyä.

  Intersportin valikoimasta löydät huippulaadukkaat Haglöfs kuoritakit. Olipa mielessäsi naisten tai miesten Haglöfs kuoritakki, meiltä löydät etsimäsi aina kauden tyylikkäimmissä väreissä. Tilaa Haglöfs-kuoritakki helposti ja kätevästi verkkokaupastamme tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-myymälässäsi, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään oikean mallin, koon ja istuvuuden. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet ulkoiluun – katso ulkoiluhousut, aluskerrastot ja ulkoilukengät.

  Paljonko Haglöfs kuoritakit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Haglöfs kuoritakit-kategorian tuotteet saat hintaan 129.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 649.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Haglöfs kuoritakit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Astral Gtx Jacket women - naisten kuoritakki, Haglöfs Astral GTX Jacket M - miesten kuoritakki ja Haglöfs Chaos GTX Jacket M - miesten kuoritakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Haglöfs kuoritakit

  4.62/5

  Perustuu 114 arvosteluun