Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. K2

K2 kategoriat

K2

K2 on yhdysvaltalainen brändi, jonka valikoimasta löytyvät muun muassa korkealaatuiset rullaluistimet, sukset ja lumilaudat. K2 tunnetaan erityisesti inline-rullaluistelun pioneerina – brändin teki lajista kansainvälisesti tunnetun 1990-luvulla. K2-rullaluistinten ainutlaatuinen softboot-teknologia muutti aikoinaan sen, miten inline-rullaluistimet istuvat ja suoriutuvat. Brändin lanseeraama The original SoftBoot -kenkäosa on ihanteellisen joustava, pehmeä ja hengittävä. K2-rullaluistinten suuri suosio on aina perustunut huipputason suorituskykyyn, monipuoliseen valikoimaan sekä tyylikkääseen muotoiluun. K2-rullaluistimissa on aikojen alusta asti hyödynnetty innovatiivisia materiaaleja ja kekseliäitä teknisiä ratkaisuja, jotka varmistavat turvallisen, tehokkaan ja nautinnollisen rullaluistelukokemuksen.

K2 tarjoaa suuren valikoiman rullaluistimia eritasoisille harrastajille: vasta-alkajille, kokeneemmille rullailijoille sekä vaativille aktiiviharrastajille. Harrastetason K2-rullaluistimet sopivat ovat helposti hallittavia – ne sopivat hyvin lyhyille etäisyyksille kaupunkiympäristöön. Harjaantuneemmille rullailijoille löytyvät sen sijaan aktiivitason K2-rullaluistimet, jotka sopivat kovempiinkin nopeuksiin ja pidemmille matkoille. Brändin valikoimasta löytyvät myös erityisesti naisten ja miesten jaloille suunnatut rullaluistinmallit. K2 tarjoaa myös kattavan valikoiman lasten rullaluistimia, joiden avulla rullaluistelun aloittaminen on helppoa ja turvallista. Lasten K2-rullaluistimet on varusteltu mukautuvalla kenkäosalla, jota voi säätää jalan kasvun mukaan.

Halutko löytää laadukkaat ja tyylikkäät rullaluistimet? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat K2-rullaluistimet eritasoisille rullaluistelijoille. Olipa mielessäsi aikuisten tai lasten K2-rullaluistimet, meiltä löydät etsimäsi. Erilaisten mallien lisäksi saatavilla on runsas kokovalikoima ja tyylikkäitä värivaihtoehtoja. Sopivimman luistinmallin ja koon valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa K2-rullaluistimet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Tutustu lisäksi muihin varusteisiin, kuten kypäriin, suojiin ja tarvikkeisiin.