Sisältöön

Rullaluistimen laakerit ja rullaluistimien jarrupalat

Rullaluistelu on laji, jossa varusteiden kunnolla ja laadulla on suuri merkitys. Turvallisuuden ja rullailun sujuvuuden kannalta on tärkeää, että rullaluistinten kaikki osat toimivat moitteettomasti. Luistinten tärkeimpiin osiin kuuluvat rullaluistimen laakerit, rullaluistimien jarrupalat ja pyörät. Kun nämä osat ovat kunnossa, rullailu sujuu esteettömästi, kontrolloidusti ja miellyttävästi. Rullaluistinten laakerit, pyörät ja jarrupalat löytyvät valmiina rullaluistimista, mutta ne saattavat kulua tai hajota käytössä, jolloin osat tulee vaihtaa. Rullaluistimen laakerit ja pyörät saattavat kulua tavallista vikkelämmin, mikäli ne ovat joutuneet kosketuksiin esimerkiksi kostean, kivikkoisen tai hiekkaisen maaston kanssa.

Rullaluistinten ja rullalautojen laakereista ja pyöristä löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Jotta osat säilyisivät mahdollisimman pitkään käyttökelpoisina, aktiivisen harrastajan tulee kiinnittää erityistä huomioita niiden laatuun ja ominaisuuksiin. Hyvät rullaluistimien laakerit ovat itsevoitelevat ja valmistettu kestävästä metallista. Rullaluistinten laakerit luokitellaan myös erilaisilla tarkkuusarvoilla, jotka kertovat miten sujuvasti ne rullaavat. Erityisesti kovia nopeuksia suosivien aktiiviharrastajien tai kisaajien tulee hankkia mahdollisimman korkealla tarkkuudella varustellut rullaluistimet. Temppuiluun ja matalampiin nopeuksiin riittävät matalammalla tarkkuudella varustellut rullaluistimien laakerit. Sekä rullaluistinten jarrupalat, laakerit ja pyörät voi vaihtaa itse.

Etsitkö laadukkaita varaosia rullaluistimiin? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki rullaluistelutarvikkeet ja muuhun rullailuun tarvittavat lisävarusteet. Olivatpa mielessäsi laadukkaat laakerit rullaluistimiin tai rullalistimien jarrupalat, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät tunnetut merkit, kuten K2-laakerit ja Firefly-jarrupalat. Kun tarvitset apua oikean koon, tarkkuuden tai mallin valinnassa, asiantuntevat ja lajitietoset myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa laakerit netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos rullailu on sinun lajisi, tutustu myös muihin varusteisiin. Katso esimerkiksi rullaluistimet, skeittilaudat ja potkulaudat.

Paljonko rullaluistelutarvikkeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat rullaluistelutarvikkeet -kategorian tuotteet saat hintaan 12.95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat rullaluistelutarvikkeet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat K2 ILQ9 Classic Plus laakerit, K2 Booster 80mm 8-pack/ILQ7 ja K2 Booster 84mm 8-pack/ILQ7 sekä suosituin merkki on K2.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.