Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Paljasjalkakengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Merrell paljasjalkakengät

  Merrell-paljasjalkakengät ovat laadukkaat ja kestävät ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat kengät. Merrell-paljasjalkakenkien valmistuksessa on otettu huomioon jalan anatomia, ja ne tarjoavat minimalistisen rakenteen sekä jalkapohjaa myötäilevän ohuen pohjan. Merrell-paljasjalkakenkä valikoimasta löydät tyylikkäät vapaa-ajan käyttöön soveltuvat paljaskengät sekä vauhdikkaat ja nopeat juoksuun soveltuvat kengät. Paljasjalkakengistä on valtavasti hyötyä jaloillemme sekä koko kehollemme – niillä askeltaessa vahvistuvat niin jalkaterän lihakset kuin lantion ja selän lihakset.

  Merrell paljasjalkakengät naisille

  Intersportin valikoimasta löydät Merrell-paljasjalkakenkiä naisille niin vapaa-aikaan kuin urheiluun. Monikäyttöiset paljasjalkakengät soveltuvat aina vapaa-ajan riennoista treenisalille. Uudistettu HYPERWRAP-nauhoitusjärjestelmä takaa, että jalkineet pysyvät tukevasti kiinni ja jalka saa mahdollisimman luontaisen tuntuman askelluksessa.

  Merrell paljasjalkakengät lapsille

  Valikoimastamme löydät myös Merrell-paljasjalkakengät lasten käyttöön. Paljasjalkakengistä on suuri hyöty lasten kasvuvaiheessa – ne antavat luonnollisen tuntuman askellukselle, kehittävät jalkaterän lihaksia sekä ehkäisevät jalan virheasentojen syntyä.

  Paljonko Merrell paljasjalkakengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Merrell paljasjalkakengät -kategorian tuotteet saat hintaan 65.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 139.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Merrell paljasjalkakengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Merrell Vapor Glove Luna Ltr - miesten paljasjalkakengät, Merrell Vapor Glove 4 M - miesten paljasjalkakengät ja Merrell M-trail Glove 5 A/C Jr - nuorten paljasjalkakengät.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Merrell paljasjalkakengät

  4.36/5

  Perustuu 11 arvosteluun