Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Merrell paljasjalkakengät

Merrell-paljasjalkakengät ovat laadukkaat ja kestävät ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat kengät. Merrell-paljasjalkakenkien valmistuksessa on otettu huomioon jalan anatomia, ja ne tarjoavat minimalistisen rakenteen sekä jalkapohjaa myötäilevän ohuen pohjan. Merrell-paljasjalkakenkä valikoimasta löydät tyylikkäät vapaa-ajan käyttöön soveltuvat paljaskengät sekä vauhdikkaat ja nopeat juoksuun soveltuvat kengät. Paljasjalkakengistä on valtavasti hyötyä jaloillemme sekä koko kehollemme – niillä askeltaessa vahvistuvat niin jalkaterän lihakset kuin lantion ja selän lihakset.

Merrell paljasjalkakengät naisille

Intersportin valikoimasta löydät Merrell-paljasjalkakenkiä naisille niin vapaa-aikaan kuin urheiluun. Monikäyttöiset paljasjalkakengät soveltuvat aina vapaa-ajan riennoista treenisalille. Uudistettu HYPERWRAP-nauhoitusjärjestelmä takaa, että jalkineet pysyvät tukevasti kiinni ja jalka saa mahdollisimman luontaisen tuntuman askelluksessa.

Merrell paljasjalkakengät lapsille

Valikoimastamme löydät myös Merrell-paljasjalkakengät lasten käyttöön. Paljasjalkakengistä on suuri hyöty lasten kasvuvaiheessa – ne antavat luonnollisen tuntuman askellukselle, kehittävät jalkaterän lihaksia sekä ehkäisevät jalan virheasentojen syntyä. Kurkkaa valikoimamme kaikki lasten paljasjalkakengät, josta löydät kootusti koko valikoiman.

Paljonko Merrell paljasjalkakengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Merrell paljasjalkakengät -kategorian tuotteet saat hintaan 69.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Merrell paljasjalkakengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Merrell Vapor Glove 6 W - naisten paljasjalkakengät, Merrell Trail Glove 7 Jr - nuorten paljasjalkakengät ja Merrell Vapor Glove 6 M - miesten paljasjalkakengät.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Merrell paljasjalkakengät

4.89/5

Perustuu 9 arvosteluun