Sisältöön

Naisten paljasjalkakengät

Naisten paljasjalkakengät huippumerkeiltä kuten Merrell ja Xero juoksuun, vapaa-aikaan sekä treeniin. Tutustu ja tilaa paljasjalkakengät naisille nopealla toimituksella!

Naisten paljasjalkakengät netistä.

Naisten paljasjalkakengät parhailta merkeiltä

Laadukkaat naisten paljasjalkakengät ovat valintasi, kun haluat antaa jalalle vapauden liikkua ja vahvistua. Oli tarve sitten juoksuun, vapaa-aikaan tai ulkoiluun, löydät valikoimastamme sopivan vaihtoehdon huippumerkeiltä. Katso lisää paljasjalkakengän valinnasta, ja ihastu lukuisiin terveysvaikutuksiin – nopeasti listattuna arvokkaita hyötyjä ovat:

  • Polvi-, selkä- ja jalkakipujen ehkäisy 
  • Jalkapohjalihaksiston vahvistaminen

Katso valikoimamme huippumerkkien suosikit:

Naisten paljasjalkakengät jokaiseen vuodenaikaan

Oletko ihastunut paljasjalkakenkiin niin, että haluaisit käyttää myös talvella? Ei ongelmaa, sillä valikoimastamme löydät varrellisia sekä vedenpitäviä paljasjalkakenkiä naisille. Talveksi kannattaa valita pitävällä kumipohjalla varustettu, hieman paksumpi kenkä. Kesäksi löydät esimerkiksi Xerolta tyylikkäitä nahkaisia paljasjalkenkiä tai Merrellin klassikkomallit ulkoiluun.

Mitkä ovat parhaat paljasjalkakengät naisille?

Parhaat paljasjalkakengät naisille riippuu hyvin paljon käyttötarkoituksesta sekä askeltyypistä. Kun olet selvittänyt askeltyyppisi, voit valita itsellesi sopivat kengät tältä sivulta. Jos tarvitset apua askeltyyppisi ja oikean kengän valinnassa, suuntaa lähimpään Intersport-kauppaan – pystymme analysoimaan jalkasi FootBalance-laitteen avulla, minkä ansiosta saat täydellisesti jalkaasi istuvat kengät varmasti. Kun olet löytänyt juuri sopivat naisten paljasjalkakengät, kannattaa täydentää asukokonaisuus. Jos haluat nähdä koko laajan valikoimamme, kurkkaa kaikki paljasjalkakengät. Täydellisten paljasjalkakenkien löytyessä nappaa inspiraatiota asukokonaisuuteen esimerkiksi: 

Paljonko naisten paljasjalkakengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten paljasjalkakengät -kategorian tuotteet saat hintaan 89.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 200.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten paljasjalkakengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Merrell Vapor Glove 6 W - naisten paljasjalkakengät, Merrell Vapor Glove 3 Luna ltr W - naisten paljasjalkakengät ja Xero W Nexus Knit - naisten paljasjalkakengät sekä suosituin merkki on Merrell.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten paljasjalkakengät

4.88/5

Perustuu 8 arvosteluun