Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Shimano kategoriat

Shimano

Jos pyöräily on lempilajisi, Shimano on merkki, johon sinun kannattaa tutustua. Japanilainen Shimano tunnetaan korkealaatuisten polkupyörävarusteiden ja pyöränosien valmistajana. Shimano -varusteet kuuluvat monen aktiivisen pyöräilijän ja kilpapyöräilijän suosikkeihin, sillä ne ovat suorituskyvyltään, laadultaan ja kestävyydeltään täysin ensiluokkaisia. Mitä tulee teknisiin yksityiskohtiin ja materiaaleihin, Shimano on kansainvälinen edelläkävijä. Shimano-tuotteet suunnitellaan aina hyödyntäen viimeisimpiä teknologioita, insinöörimäistä tarkkuutta ja vuosien kokemusta. Optimaalisen suorituskyvyn lisäksi Shimano -varusteiden tunnuspiirteisiin kuuluu minimalistisen tyylikäs ja ajaton design. Shimanon valikoimasta löytyvät huippulaadukkaat varusteet ja varaosat niin maantiepyöräilyyn, maastopyöräilyyn kuin alamäkiajoonkin.

Shimano tarjoaa kattavan valikoiman pyöräilyvarusteita moneen tarpeeseen. Brändin valikoimasta löydät muun muassa huippulaadukkaat ja tyylikkäät Shimano-pyöräilykengät naisille ja miehille. Kengistä löytyy vaihtoehtoja eri tyylilajeihin, kuten maantieajoon, maastopyöräilyyn ja spinningiin. Merkin valikoimasta löytyvät myös laadukkaat ja luotettavat Shimano-varaosat, kuten lukkopolkimet ja klossit. Shimano on myös huomioinut, että pienilläkin yksityiskohdilla on suuri merkitys, mitä tulee nautinnolliseen, turvalliseen ja tehokkaaseen pyöräilykokemukseen. Siksi brändin valikoimasta löytyvät myös muut tärkeät lisävarusteet, kuten Shimano-pyöräilylasit, reput ja kenkäsuojat.

Harrastako aktiivisesti pyöräilyä? Intersportista löydät kaikki laadukkaat ja luotettavat Shimano-pyöräilyvarusteet ja -varaosat. Olivatpa mielessäsi sitten Shimano-polkimet tai tyylikkäät pyöräilykengät, meiltä löydät etsimäsi. Pyöräilykengistä löydät runsaasti erilaisia malleja kaikkiin pyöräilyharrastuksiin, kuten maantiepyöräilyyn ja sisäpyöräilyyn. Asiantuntevat myyjämme varmistavat, että löydät sinulle sopivat pyöräilykengät sekä etsimäsi varaosat helposti. Tilaa Shimano -pyöräilykengät netistä helposti tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet suosikkilajiisi, katso esimerkiksi polkupyörät, pyöräilykypärät ja Pearl Izumi -pyöräilyvalikoima.

Arvostelut: Shimano

4.33/5

Perustuu 9 arvosteluun