Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Polar Grit X

Uudessa Polar Grit X ‑outdoor-multisport-kellossa yhdistyvät kestävä ja kevyt rakenne, parhaat treeniominaisuudet sekä huipputason Polar Flow ‑treenialustan tarjoamat mahdollisuudet.

Polar Grit X

Polar tunnetaan erityisesti laadukkaista sykemittareista ja aktiivisuusrannekkeista. Polarin tarkan syketeknologian avulla seuraat urheilusuorituksiasi ja edistymistäsi suosikkilajissasi. Polarin mittareista löytyy sopiva malli lajiin kuin lajiin, kuten juoksuun, hiihtoon, pyöräilyyn tai uintiin.

Kestävä ja kevyt Polar Grit X on huipputason treeniominaisuudet omaava outdoor multisport-kello. Kellossa on kompassi, korkeusmittari, sisäänrakennettu GPS sekä Smart Coaching-ominaisuus. Lisäksi Grit X on yhteensopiva Polar Flow -treenialustan kanssa. Polar Flown avulla voi seurata ja analysoida omaa kehitystä. Näiden ominaisuuksien avulla on helppo valmistautua treeniin tai suunnitella uutta seikkailua luonnossa reittien suunnitteluun tarkoitetun ominaisuuden avulla.

Polar Gritin tyylikkyys tekee kellosta täydellisen myös joka päiväiseen elämään ja arkeen. Jotta kellosta saa osan persoonallista tyyliä, voi kelloon valita mieluisen tarjolla olevista eri värisistä rannekkeista. Muista myös hankkia oikea varustus omaan lajiisi. Katso esimerkiksi juoksukengät, treenivaatteet ja pyöräilyvaatteet.

Tutustu ja tilaa netistä tai osta lähimmästä Intersportistasi.

Paljonko Polar grit x -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Polar grit x -kategorian tuotteet saat hintaan 10.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 649.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Polar grit x -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Grit X rannesykemittari, Polar Ranneke Grit X silikooni - mittariranneke ja Polar Ranneke Grit X kangas - mittariranneke.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Polar grit x

4/5

Perustuu 1 arvosteluun