Sisältöön

Rab – laadukkaat softshell-, kuori-, ja untuvatakit

Intersportin valikoimasta löydät myös Rab untuvatakit, kuoritakit ja softshelltakit. Rab sai alkunsa vuonna 1981, kun Rab Carrington kokosi ensimmäisen Rab-nimeä kantavan makuupussin Sheffieldissä, talon ullakolla. Pian Rabin luomukset olivatkin jo kovassa huudossa sekä ystävien että muiden kiipeilijöiden keskuudessa, ja brändin tarjonta laajeni makuupusseista myös takkeihin. Nykyään Rabin laadukkaita takkeja löytää jo ympäri maailmaa. Brändin keskiössä on alusta lähtien ollut syvä ymmärrys siitä, mitä kiipeilijät tarvitsevat ja halu vastata tähän tarpeeseen.

Etsinnässä vastuullisesti tuotettu untuvatakki tai laadukas kuoritakki?

Rab uskoo toiminnassaan rehelliseen laatuun, joka kestää aikaa. Vastuullisuus on myös yksi merkin kulmakivistä – Rab on tunnettu toimivista, laadukkaista ja eettisistä untuvatuotteistaan, niin takeissa että makuupusseissa. Mikäli siis etsinnässä on vastuullinen untuvatakki, Rab on loistava valinta. Rab kuuluu Responsible Down -organisaatioon, joten kaikki merkin untuvatuotteet täyttävät organisaation tarkat kriteerit. Untuvan tuotantoketjua tarkkaillaan kokonaisvaltaisesti ja untuva kerätään joko sulkasadon aikana tai lihatuotannon sivutuotteena. Eläinten hyvinvointia valvotaan ja samalla varmistetaan, että lintuja ei esimerkiksi pakkosyötetä teurastusprosessissa. Lisäksi Rab osallistuu erilaisten tekstiilivalmistajien kehitystyöhön erilaisten kangas- ja kalvovalmisteiden kehittämiseksi. Merkin kuoritakit ja softshell takit ovatkin olleet suosittuja harrastajien keskuudessa. Useissa malleissa on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja ja kevyet takkimallit on helppo pakata mukaan retkelle.

Rab tuotteet verkosta tai Intersport-kaupasta

Intersportin valikoimasta löydät Rab untuva- ja kuoritakit niin naisille kuin miehillekin nopealla toimituksella. Halutessasi voit myös tilata tuotteen suoraan lähimpään Intersport-kauppaan, tai ostaa tuotteen suoraan kaupasta. Tutustu myös muihin Rab tuotteisiin täällä. Asiantunteva henkilöstömme osaa varmasti auttaa oikean tuotteen etsinnässä. Tutustu myös Intersportin muihin ulkoiluvaatteisiin, kuten takkeihin, housuihin ja ulkoilukenkiin.

Paljonko Rab takit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Rab takit -kategorian tuotteet saat hintaan 120.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 380.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Rab takit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rab Downpour Eco Jacket W - naisten kuoritakki, Rab Microlight Alpine jacket W - naisten untuvatakki ja Rab Axion Pro Jacket W - naisten untuvatakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Rab takit

4.4/5

Perustuu 25 arvosteluun