Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetSalomon shortsit ja caprit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Shortsit ja caprit
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Salomon shortsit ja caprit

  Kuoritakit shortsit ja caprit ovat laatutietoisen valinta. Kuoritakit shortsit ja caprit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Kuoritakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Kuoritakit shortsit ja caprit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Kuoritakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Kuoritakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Cross 2IN1 Shorts W - shortsit 45,00 €, Bonatti Cross FZ Hoodie M - huppari 80,00 € ja Cross Run Graphic Tee M - t-paita 35,00 € – millaiset Kuoritakit shortsit tai caprit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Salomon shortsit ja caprit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Salomon shortsit ja caprit-kategorian tuotteet saat hintaan 60.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 60.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Salomon shortsit ja caprit

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun