Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiShock Absorber

Shock Absorber on ikoninen urheiluliivimerkki ja alansa edelläkävijä vuodesta 1995 asti.

Shock Absorber

Shock Absorber kategoriat

SHOCK ABSORBER

Urheiluliivit kuuluvat jokaisen liikuntaa harrastavan naisen vaatevarastoon. Oikeanlaiset varusteet tekevät liikkumisesta mukavampaa ja siksi kannattaa myös panostaa oikeanlaisiin urheiluliiveihin. Urheiluun tarkoitetut liivit on valmistettu teknisestä materiaalista, joka siirtää kosteuden pois iholta, kuivuu nopeasti ja hengittää. Oikeanlaisten liivien avulla olo ei ole epämukava treenin aikana ja voit keskittyä täysillä itse suoritukseen.

Shock Absorber on ikoninen urheiluliivimerkki ja alansa edelläkävijä vuodesta 1995 asti. Kaikki liivimallit ovat viimeisteltyjä jokaista yksityiskohtaa myöten, ja ne on suunniteltu tarjoamaan ylivertaista tukea urheiluun. Shock Absorber on sitoutunut jatkuvaan tutkimus- ja kehitystyöhön ja Shock Absorber – urheiluliivit tukevatkin rintoja mahdollisimman tehokkaasti kaikissa lajeissa. Urheiluliivit on valmistettu teknisestä, korkeatasoisesta ja rasitusta kestävästä materiaalista ja kokovalikoima on laaja.

Shock Absorber – urheiluliivit ovat laatutietoisen valinta. Intersportin valikomasta löydät Shock Absorber – liivit urheiluun. Voit tilata urheiluliivit helposti verkosta tai tutustua valikoimaan Intersport-myymälöissä, jossa asiantuntevat myyjämme opastavat tuotteiden valinnassa. Tutustu myös treenivaatteisiin, treenikenkiin ja treenivarusteisiin ja hanki kaikki tarvitsemasi kätevästi yhdestä paikasta.

Arvostelut: Shock Absorber

4.52/5

Perustuu 21 arvosteluun