Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Polkupyörät
 • Väri
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Tunturi polkupyörät

  Polkupyörä on nopea ja helppo kulkuväline paikasta toiseen liikkumiseen, jonka terveyshyödyt näet muun muassa kohonneena kuntona. Pyöräily sopii koko perheelle – niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin. Tunturi valmistaa luotettavat polkupyörät, joiden joukosta löydät laadukkaat ja käyttömukavat pyörät naisille, miehille ja lapsille. Tunturi polkupyörät on suunniteltu ottaen huomioon suomalaisen pyöräilijän tarpeet, käyttömukavuus sekä pohjoisten olosuhteiden vaativat sääolosuhteet. Tunturi polkupyörä on laadukas ja turvallinen valinta kaupungille, pyöräteille ja maastoon. Kun harkitset Tunturi polkupyörän ostoa, mieti ensin käyttötarkoitustasi. Erimalliset pyörät sopivat ominaisuuksiltaan eri käyttötarkoituksiin. Haluatko pyörän rauhalliseen kaupunkipyöräilyyn vai vauhdikkaaseen maastopyöräilyyn?

  Tunturi citypyörällä taittuu jokapäiväiset matkat mukavasti kaupungin kaduilla ja pyöräteillä. Helppokäyttöisen Tunturi citypyörän ajoasentoa voi helposti muuttaa omien mieltymyksien mukaan joko pystymmäksi tai nojaavammaksi. Pystympi ajoasento helpottaa liikenteen seuraamisesta kaupunkiajossa. Tunturi maastopyörällä tai Tunturi fatbikella pääset maastossa sellaisiin paikkoihin, joihin muilla pyörillä olisi haasteellista mennä. Erityisesti fatbikella voi polkea todella haastavillakin alustoilla ja se sopii leveiden renkaiden ansiosta ympärivuotiseen käyttöön. Helppokäyttöisillä Tunturi lasten polkupyörillä on mukava pyöräillä vaikkapa koulumatkat. Tunturi lastenpyörät on usein varustettu jalkajarrulla, jolloin vauhdin voi pysäyttää tasaisesti ja turvallisesti.

  Etsitkö laadukasta ja turvallista polkupyörää? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat Tunturi polkupyörät koko perheelle – aikuisille, nuorille ja perheen pienimmille. Sinulle sopivimman pyörämallin ja oikean koon valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa Tunturi pyörä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut varusteet pyöräilyyn. Katso esimerkiksi pyöräilykypärät, pyöräilyvaatteet ja pyöräilyvarusteet. Muista myös huoltaa Tunturi polkupyörääsi asianmukaisesti. Intersportin pyörähuollossa teemme puolestasi perushuollon lisäksi renkaanvaihdot, vaihteensäädöt ja muut esille tulevat ongelmat luotettavasti ja nopeasti. Hyvässä kunnossa pidetty pyörä palvelee sinua vuosia ja sitä on miellyttävää ja turvallista käyttää.

  Paljonko Tunturi polkupyörät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Tunturi polkupyörät-kategorian tuotteet saat hintaan 609.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 609.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.