Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Urheilutuet kategoriat

Urheilutuet

Tukea liikuntaan ja aktiiviseen elämäntyyliin! Urheilun tiimellyksessä usein sattuu ja tapahtuu. Siksi urheilutuki onkin erittäin hyödyllinen lisävaruste kuntoutuksen nopeuttamiseksi ja loukkaantumisten ennaltaehkäisemiseksi. Harrastit sitten juoksua, jalkapalloa, tennistä tai jääkiekkoa, urheilutuet auttavat sinua saamaan maksimaalisen tehon irti harjoittelustasi. Esimerkiksi nilkan venähtäessä tai tenniskyynärpään vaivatessa, nilkka- tai kyynärpäätuki voi tuoda suuren avun paranemisen alkuvaiheessa.  Laadukas urheilutuki vakauttaa loukkaantuneen alueen ja rajoittaa haitallisia liikeratoja. Kivun kanssa ei tarvitse elää, sillä useissa urheilutuissa on kompressiomainen tuki, joka laskee turvotusta sekä lieventää särkyä. Pian pystyt taas liikkumaan normaalisti venähdyksestä tai tulehdustilasta huolimatta.

Yleisimpiä urheilijan loukkaantumisen syitä ovat erilaiset äkilliset tapaturmat, kuten venähdykset, revähdykset, sekä tulehdus- ja ylirasitustilat. Yksipuolinen liike tai liian kova kuormitus ovat usein loukkaantumisten, kuten tenniskyynärpään, Osgood-Schlatterin tai hyppääjän polven taustalla. Hyvä urheilutuki estää vahingollisia liikeratoja ja ohjaa niveltä oikeaan asentoon, ja siten edesauttaa paranemista. Kevyen kompression ansiosta, verenkierto kipeällä alueella lisääntyy, aineenvaihdunta kiihtyy ja kuntoutuminen nopeutuu. Hyvän urheilutuen kanssa, liikkumisen tulisi olla helppoa ja luontevaa. Esimerkiksi polvea pitäisi pystyä koukistamaan ja ojentamaan ongelmitta polvituesta  riippumatta.

Harjoittele huoletta pienistä vammoista huolimatta, sillä meiltä löydät urheilutuet jokaiseen tarpeeseen. Luotettavat merkit, kuten Mueller  ja McDavid, tarjoavat laadukkaat nilkka-, selkä-, kyynärpää- ja rannetuet – kaikki mitä tarvitset kuntoutumisesi tehostamiseen. Jäykemmät ja napakat urheilutuet on suunniteltu vakavampien venähdyksien sekä revähdyksien hoitoon. Kevyet, joustavat ja sukkamaiset mallit on helppo pukea päälle, ja ne soveltuvat hyvin lievempien vammojen hoitoon sekä loukkaantumisten ennaltaehkäisyyn.

Laadukkaat urheilutuet auttavat sinua yltämään parhaimpaasi. Ne myös ehkäisevät vakavampia vammoja. Intersportilta löydät urheilutuet joka tilanteeseen. Saat meiltä niin nilkka-, selkä-, ranne-, kyynärpää- kuin polvituet sekä kinesioteipit. Tilaa urheilutuet kätevästi netistä tai tutustu laajaan valikoimaamme lähimmässä Intersport myymälässä. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua oikeanlaisen tuen valinnassa. Tervetuloa Intersportiin!

Paljonko urheilutuet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat urheilutuet -kategorian tuotteet saat hintaan 3.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 40 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat urheilutuet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rocktape Standard kinesioteippi 5 cm x 5 m - urheilutuki, Mc David 491 selkätuki ja Mc David 195 nilkkatuki tarrakiristyksellä - urheilutuki sekä suosituin merkki on Rocktape.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: urheilutuet

3.75/5

Perustuu 8 arvosteluun