Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Kyynärpäätuet

Arjessa ja urheilun tiimellyksessä kädet voivat joutua kovan rasituksen kohteeksi. Kyynärpää ärtyy helposti jatkuvasta ylikuormituksesta, kuten liiallisesta käden puristusvoiman käytöstä tai kovasta vääntö- tai kiertoliikkeestä. Erityisesti maila- ja pallopeleissä, kyynärpäähän kohdistuva paine saattaa olla suuri. Kyynärpäätuen avulla saat maksimaalisen tehon irti harjoittelustasi. Kyynärpäätuki vähentää niveleen kohdistuvaa rasitusta ja tuo helpotusta kipuun. Kompressio- sekä lämpöominaisuuksilla varusteltu tuki parantaa verenkiertoa rasittuneella alueella ja edesauttaa kipeän kyynärpään paranemista.

Tenniskyynärpää on tuttu monelle tenniksen, golfin tai pesäpallon pelaajalle. Kyynärpäätuki on oiva hoitoväline pitkittyneeseen vaivaan. Lievästi puristava tuki tai tarranauha laitetaan noin 10 senttimetriä kyynärnivelen alapuolelle. Kevyen kompression antava kyynärpäätuki pienentää niveleen kohdistuvaa painetta ja lieventää kipua. Urheiluun sopivan kyynärpäätuen ansiosta voit treenata normaalisti vaivasta huolimatta.

Mueller tarjoaa kestäviä urheilutukia eri liikuntamuotoihin ja lajeihin. Mueller tarjoaa myös erinomaisia kyynärpäätukia erilaisiin tarpeisiin. Mueller-kyynärpäätuet ovat kevyitä, mutta tukevia. Neopreenista valmistetut tuet on helppo pukea ja riisua, ja laadukkaat tuet lämmittävät kyynärpäätä urheilusuorituksen aikana. Kevyen kompression ansiosta veri kiertää paremmin kyynärpäässä ja paraneminen tehostuu.

McDavidilta löydät laadukkaat tenniskyynärpäätuet. Lievästi puristava tarranauha tai kyynärpäätuki auttaa tenniskyynärpään hoidossa ja nopeuttaa kuntoutusprosessia. McDavid-kyynärpäätuet sopivat sekä oikeaan että vasempaan käteen, ja kestävän tarrakiinnityksen ansiosta kyynärpäätuki helppo säätää omaan käteen sopivaksi. Miellyttävän tasosaumarakenteen ansiosta, kyynärpäätukea on mukava pitää pidempiäkin aikoja.

Intersportilta saat kyynärpäätuet, jotka tukevat harjoittelua, nopeuttavat kuntoutusta sekä lieventävät kipua. Tilaa kyynärpäätuet helposti netistä tai tutustu laajaan valikoimaamme läheisessä Intersport myymälässä. Osaavat myyjämme auttavat sinua valitsemaan sopivan kyynärpäätuen. Tutustu myös muihin tarjoamiimme urheilutukiin, kuten selkä-, nilkka- sekä rannetuet. Meiltä löydät myös kinesioteipit lievempien loukkaantumisten hoitoon.

Paljonko kyynärpäätuet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kyynärpäätuet -kategorian tuotteet saat hintaan 23.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kyynärpäätuet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mc David 486 tenniskyynärpäätuki, OS1st ES6 Elbow Bracing Sleeve - kyynärpäätuki ja Mc David 481R neopreenikyynärtuki - kyynärpäätuki sekä suosituin merkki on Mc David.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.