Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Selkätuet
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (2)
  2 / 2 tuotetta

  Selkätuet

  Selkävaivat ovat tuttuja monelle huippu-urheilijalle. Myös aloittelevan harrastajan tulisi olla varovainen, sillä äkkinäisten liikkeiden tai tekniikkavirheiden takia selkä voi vaurioitua helposti. Herkkää selän aluetta tulisikin suojella venähdyksiltä ja muilta urheiluvammoilta. Hyvä selkätuki parantaa suoritustasi ja ehkäisee urheiluvammoja. Voit treenata huoletta, kun tiedät selkätuen ohjaavaan asentoasi oikeaan suuntaan. Yksin selkätuen pitäminen ei kuitenkaan riitä, vaan keskivartalon lihasten vahvistaminen on avain asemassa selkävaivojen välttämisessä. Loukkaantumisen sattuessa tai rakenteellisten ongelmien vaivatessa selkätuki on kuitenkin erinomainen lisävaruste, jotta kipeä alue pääsee paranemaan rauhassa.

  Selkätuet ovat mainio apuväline urheiluvammojen ehkäisemiseen. Laadukkaat selkätuet voivat auttaa kontrolloimaan monia hyvin tyypillisiä selkävaivoja, kuten lihasepätasapainoa, iskias- sekä noidannuoli oireita ja välilevyperäisiä vaivoja. Hyvä selkätuki samanaikaisesti sekä torjuu haitallisia liikeratoja että ohjaa asentoa parempaan suuntaan. Joustava selkätuki ei saa kuitenkaan rajoittaa liikettä liikaa, vaan urheilijan tulisi olla helppo liikkua tuesta huolimatta. Treeni sujuu kuin leikiten, sillä elastinen tuki vähentää selkään kohdistuvaa painetta ja lieventää kivun tunnetta.

  McDavidin  laadukkaat selkätuet tukevat ja lämmittävät selän aluetta koko harjoituksen ajan. Kompressiomainen tuki keventää selän kuormitusta huomattavasti. McDavid-selkätuista on saatavilla useita eri kokovaihtoehtoja, ja vahvoilla sekä kestävillä tarroilla varusteltu selkätuki on helppo säätää itselleen sopivan kokoiseksi. Hengittävän ja joustavan materiaalin ansiosta selkätukea on miellyttävä pitää pidempiäkin aikoja.

  Paranna suoritustasi terveellisesti selkätuen avulla. Intersportilta löydät laajan valikoiman harjoittelua avustavia varusteita sekä urheilutuet erilaisiin tarpeisiin. Tilaa selkätuet helposti netistä tai tutustu valikoimaamme lähimmässä Intersport myymälässä. Oikean selkätuen valinnassa auttavat asiantuntevat myyjämme. Vilkaise myös muut tarjoamamme urheilutuet, kuten nilkka-, polvi- sekä rannetuet. Meiltä löydät myös kinesioteipit lievempien loukkaantumisten hoitoon.

  Paljonko selkätuet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat selkätuet -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: selkätuet

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun