Sisältöön

Vaatteet kategoriat

ALE vaatteet naisille

Naisten vaate ALE – tule tekemään huikeita löytöjä sesongin parhailta merkeiltä alennettuun hintaan. Naisten ale vaatteiden joukosta teet löytöjä satojen tuotteiden joukosta, jokaiseen vuodenaikaan. 

Naisten vaatteet alesta huippumerkeiltä

Alennusmyynnit ovat loistava paikka löytää parhaiden merkkien ajankohtaisia vaatteita huippuhalvalla. Naisten ALE vaatteiden valikoimasta löydät valtavan kattauksen huippumerkkien uutuuksia sekä vanhoja kestosuosikkimalleja. Selaa rauhassa naisten ale vaatteet läpi ja tee huikeita löytöjä!

Naisten talvivaatteet ale

Alennusmyynnit ovat loistava paikka tehdä löytöjä myös naisten talvivaatteisiin. Naisten talvivaatteet alennuksia löydät tältä sivulta. Voit kätevästi suodattaa valikosta lajin perusteella ja selata satojen, jopa tuhansien alennusvaatteiden valikoimaa! Talvivaate-alennukset vaihtelevat vuodenajasta riippuen, joten aina kannattaa pysyä kuulolla ja kurkata ALE-osio tasaisin väliajoin tehdäksesi huikeita löytöjä.

Naisten kesävaatteet ale

Koskaan ei voi olla liikaa upeita kuvioita, kuoseja tai pirteitä värejä! Kesävaate-ALE:sta voit tehdä upeita löytöjä niin talven keskellä ulkomaanmatkalle kuin kotimaan kesäisille päiville. Nappaa esimerkiksi kaunis mekko, sporttinen T-paita tai kesäiset shortsit tältä sivulta kätevästi alennettuun hintaan. 

Naisten vaatteet netistä edullisesti

Intersportin alennusosiosta löydät ajankohtaiset huippumerkkien vaatteet huikean edullisesti. Kannattaa tutustu tällä sivulla oleviin naisten ale-vaatteisiin – voit helposti suodattaa haluamasi tuotteet valikosta ja tehdä huikeita löytöjä!

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.