Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Kirjoita tuotearvostelu - haluamme kuulla mielipiteesi ostamastasi tuotteesta

Kerro meille, mitä mieltä olit ostamastasi tuotteesta. Kaikki palaute on meille tervetullutta. Antamalla tuotearvostelun, annat arvokasta palautetta ja autat myös muita löytämään sopivan tuotteen.

Tuotearviot tulevat näkyviin tuotesivulle. Katsomalla tuotearvostelut saat kätevästi kuvan siitä, miten muut asiakkaat ovat arvioineet tuotteita.

 

Miten voit antaa tuotearvosteluja?

 

1.

Kun olet tilannut tuotteen, saat sähköpostiisi kutsun tuotearvosteluun.

2.

Sähköpostissa olevasta linkistä pääset arviointilomakkeelle.

3.

Anna tuotteelle tähtiä (1-5) sen mukaan kuinka hyvänä ostoksena sitä pidit. Kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio.

4.

Lähetä mielipiteesi.

Miten kirjoittaa tuotearvostelu?

Keskity tuotteeseen ja kokemuksiin sen käytöstä. Kerro rehellisesti ja mahdollisimman tarkasti, mistä pidit tuotteessa tai mikä ei täyttänyt odotuksiasi. Muista, että tuotearvioinnin tarkoitus on auttaa muita asiakkaita löytämään sopiva tuote, siksi sanalliset arviot ovat erityisen hyödyllisiä!

Julkaisemme kaikki tuotteeseen liittyvät risut, ruusut ja kehitysehdotukset. Poistamme arvostelun, mikäli siinä otetaan kantaa muihin asioihin kuin itse tuotteeseen tai jos kielenkäyttö on epäasiallista.

 

Esimerkki tuotearvosteluja

Uima-asu tilanteeseen kuin tilanteeseen

"Tämä uikkari oli vastinetta rahoille. Ostin uima-asun syyslomareissua varten ja ostos oli onnistunut! Uimapuku on mukava päällä ja myös ulkonäöltään täysi kymppi. Se sopii uimahallissa sporttailun lisäksi mainiosti rannalle. Voin ehdottomasti suositella tätä kokouikkaria muillekin."

Hybriditakki aktiiviseen menoon

"Tämä takki on todella mukava päällä ja on toiminut hyvin juostessa ja pyöräillessä, kun tulee hiki. En kuitenkaan voi suositella takkia todella kylmiin päiviin. Takki on hyvin istuva, joten jos haluat pukea alle muita vaatekerroksia niin ota isompi koko kuin yleensä valitsisit."

Suksien koon valinta vaikeaa

"Mietin aluksi, että uskallanko tilata sukset netistä, koska koin sopivan tuotteen valinnan hankalaksi. En ole kokenut hiihtäjä, joten en tiennyt kuinka pitkät ja jäykät sukset tarvitsen. Asiakaspalvelusta osattiin neuvoa, että verkkokaupasta löytyy suksikone, jonka avulla koon valitseminen sujui helpommin. Suksikoneeseen annettiin omat tiedot: pituus ja paino, jolloin kone ehdotti sopivia suksia. Sukset toimitettiin nopeasti ja siteetkin olivat asennettuna valmiiksi!"