Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaFinlandia-hiihto 2023

Legendaarinen Finlandia-hiihto järjestetään 25.–26.2.2023. Tutustu kilpailun historiaan ja katso videolta vinkit tapahtumasta, välineistä ja valmistautumisesta!

Kaksi hiihtäjää Salomonin hiihtovälineillä.

Finlandia-hiihto – Suomen suurin massahiihtotapahtuma


Intersport ja Salomon toimivat Finlandia-hiihdon yhteistyökumppaneina ja tekevät yhteistyötä tapahtuman eteen. Ennen tapahtumaa julkaistava kolmiosainen videosarja kertoo Finlandia-hiihdosta, minkälaiset välineet kannattaa valita ja miten siihen kannattaa valmistautua. 

Jakso 1 – Historian havinaa ja sopivan monon valinta

Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan Finlandia-hiihdon historiaan ja nykyhetkeen Markku Leväsen johdolla. Jakson loppupuolella tutustutaan monon valintaan Intersportin sekä Salomonin asiantuntijoiden johdolla. 

Tutustu Finlandia-hiihtoon

Mikä on Finlandia-hiihto?

Finlandia-hiihto eli FINSKI on Suomen suurin vuosittain käytävä massahiihtotapahtuma. Finlandia-hiihtoa on järjestetty jo vuodesta 1974 lähtien, ja ensimmäisen Finlandia-hiihdon matkana oli 75 kilometrin reitti Hämeenlinnasta Lahteen. Finlandia-hiihto 2023 järjestetään legendaarisella Lahden hiihtostadionilla, jossa sijaitsee kaikkien matkojen maalit sekä suurin osa lähdöistä. Tiesitkö, että parhaimpana vuotena Finlandia-hiihtoon on osallistunut yli 13 000 hiihtäjää!

Kenelle Finlandia-hiihto soveltuu?

Finlandia-hiihto soveltuu kaikille, ja kilpailussa on useita eri matkoja sekä ryhmiä. Vuonna 2023 Finlandia-hiihdossa matkoina on normaalien 20, 32 ja 62 kilometrien lisäksi legendaarinen Hämeenlinna-Lahti -reitti, joka on 75 kilometriä. Nippelitieto – on olemassa 20 henkilöä, jotka ovat hiihtäneet kaikki historian Finlandia-hiihdot!

Milloin hiihdetään Finlandia-hiihto 2023?

Finlandia-hiihto 2023 hiihdetään 25.–26.2.2023 – laita päivä kalenteriin! Lauantaina 25.2. kisataan perinteisellä tyylillä 20km, 32km ja 62km matkat. Sunnuntaina 26.2. kisataan vapaalla tyylillä 20 km, 32km ja 62km matkat. 

 

Miten osallistun Finlandia-hiihtoon?

Finlandiaan osallistuminen on helppoa – voit katsoa osallistumisohjeet Finlandia-hiihdon sivuilta ja ilmoittautua haluamallesi matkalle. Tervetuloa mukaan!