Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Finlandia-hiihto 2024

Legendaarinen Finlandia-hiihto järjestetään 24.–25.2.2024. Tutustu kilpailun historiaan ja katso videolta vinkit tapahtumasta, välineistä ja valmistautumisesta!

Kaksi hiihtäjää Salomonin hiihtovälineillä.

Finlandia-hiihto – Suomen suurin massahiihtotapahtuma


Intersport ja Salomon toimivat Finlandia-hiihdon yhteistyökumppaneina ja tekevät yhteistyötä tapahtuman eteen. Ennen tapahtumaa julkaistava kolmiosainen videosarja kertoo Finlandia-hiihdosta, minkälaiset välineet kannattaa valita ja miten siihen kannattaa valmistautua. 

Mikä on Finlandia-hiihto?

Finlandia-hiihto eli FINSKI on Suomen suurin vuosittain käytävä massahiihtotapahtuma. Finlandia-hiihtoa on järjestetty jo vuodesta 1974 lähtien, ja ensimmäisen Finlandia-hiihdon matkana oli 75 kilometrin reitti Hämeenlinnasta Lahteen. Finlandia-hiihto 2024 järjestetään legendaarisella Lahden hiihtostadionilla, jossa sijaitsee kaikkien matkojen maalit sekä suurin osa lähdöistä. Tiesitkö, että parhaimpana vuotena Finlandia-hiihtoon on osallistunut yli 13 000 hiihtäjää!

Jakso 1 – Historian havinaa ja sopivan monon valinta

Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan Finlandia-hiihdon historiaan ja nykyhetkeen Markku Leväsen johdolla. Jakson loppupuolella tutustutaan monon valintaan Intersportin sekä Salomonin asiantuntijoiden johdolla. 

Kenelle Finlandia-hiihto soveltuu?

Finlandia-hiihto soveltuu kaikille, ja kilpailussa on useita eri matkoja sekä ryhmiä. Vuonna 2024 Finlandia-hiihdossa matkoina on 20, 32 ja 62 km. Nippelitieto – on olemassa 20 henkilöä, jotka ovat hiihtäneet kaikki historian Finlandia-hiihdot!

Jakso 2 - Kilpailuihin valmistautuminen

Toisessa jaksossa keskitytään Finlandia-hiihtoon treenaamiseen ja valmistautumiseen Eevamari Rauhamäen johdolla.

Milloin hiihdetään Finlandia-hiihto 2023?

Finlandia-hiihto 2024 hiihdetään 24.–25.2.2024 – laita päivä kalenteriin! Lauantaina 24.2. kisataan perinteisellä tyylillä 20km, 32km ja 62km matkat. Sunnuntaina 25.2. kisataan vapaalla tyylillä 20 km, 32km ja 62km matkat. 

 

Jakso 3 - Oikeanlaisten välineiden hankinta

Kolmannessa jaksossa keskustellaan oikeanlaisten hiihtovälineiden hankkimisesta Intersportin Tero Toivonojan sekä Amerin Jonne Eskolan kanssa.

Miten osallistun Finlandia-hiihtoon?

Finlandiaan osallistuminen on helppoa – voit katsoa osallistumisohjeet Finlandia-hiihdon sivuilta ja ilmoittautua haluamallesi matkalle. Tervetuloa mukaan!