Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Gore-tex
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (197)
  197 / 197 tuotetta
  Inspiroidu artikkeleistamme
  Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
  Rajaa valikoimaa

  Gore-Tex kategoriat

  GORE-TEX

  GORE-TEX-kalvo on ainutlaatuinen tekninen materiaali, jossa yhdistyy tehokas suojaavuus ja hengittävyys. GORE-TEX-kalvo liitetään kankaan pinnalle tai kahden kankaan väliin. GORE-TEX-kalvo itsessään koostuu pienistä huokosista, joita on yli miljardi yhden neliönetin alueella. GORE-TEX-kalvon monikäyttöisyyden salaisuus piilee huokosten toimivuudessa. Kalvo ei päästä kosteutta tai tuulta sisäänsä, mutta vaatteen sisäpuolella oleva kosteus pääsee ulos. Näin ollen GORE-TEX-vaatteet ovat optimaalinen valinta aktiiviseen käyttöön ja urheiluun vaativissakin sääoloissa. GORE-TEX-materiaalia käytetäänkin laajalti esimerkiksi ulkoiluun, retkeilyyn, purjehdukseen, lasketteluun ja vaellukseen tarkoitetuissa ulkovaatteissa. GORE-TEX-materiaaleja löytyy erityyppisiä, joista itselle sopivin valitaan aina oman käyttötarkoituksen mukaan.

  GORE-TEX-materiaali

  Kaksikerros GORE-TEX-materiaali on suojaava kalvo, joka on laminoitu toisen kankaan sisäpinnalle. Kaksikerros GORE-TEX-vaatteet ovat sekä hengittäviä että suojaavia, ja niitä käytetäänkin paljon monipuoliseen ulkoilukäyttöön suunnatuissa urheiluvaatteissa. Jos mielessäsi on siis vettähylkivä ja tuulenpitävä GORE-TEX-vaate kävelyyn, lenkkeilyyn, päiväretkeilyyn tai vapaa-aikaan, kaksikerrosmateriaali on sinulle sopiva vaihtoehto. Jos mielessäsi on tehokkaasti lämpöä eristävä, tuulenpitävä ja vedenpitävä GORE-TEX-vaate vaativiin sääoloihin, kolmikerrosmateriaali on sinulle todennäköisesti optimaalisempi vaihtoehto. Kolmikerros GORE-TEX-materiaalissa kalvomateriaali laminoidaan kahden kankaan väliin. Kolmikerros GORE-TEX-vaatteet sopivat hyvin esimerkiksi purjehdukseen, vaeltamiseen ja lasketteluun.

  Miten hoitaa GORE-TEX-tuotteita?

  Jotta GORE-TEX-kalvo säilyttää loistavat tekniset ominaisuutensa mahdollisimman pitkään, se tulee pestä ja huoltaa oikein. GORE-TEX-vaatteiden ominaisuudet saattavat vaihdella merkkikohtaisesti, joten tuotekohtaiset pesu- ja hoito-ohjeet kannattaa aina tarkistaa tuotteen pesulapusta. Yleisesti GORE-TEX-vaatteet voi pestä joko käsin tai pesukoneessa 30-40 asteen lämpötilassa. Älä käytä huuhteluainetta, jauhemaisia pesuaineita tai valkaisuaineita, sillä ne haurastuttavat kalvon ominaisuuksia. GORE-TEX-vaatteille on saatavilla kuorivaatteille tarkoitettuja pesuaineita, jotka eivät tuki kalvon huokosia. GORE-TEX-vaatteiden kyllästäminen suojaa ja parantaa kalvon teknisiä ominaisuuksia.

  Kaikki GORE-TEX-vaatteet Intersportista

  Mistä parhaat GORE-TEX-vaatteet? Olipa mielessäsi vedenpitävä GORE-TEX-kuoripuku tai hengittävä GORE-TEX-takki ulkoiluun, Intersportin suuresta valikoimasta löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät paljon pukuja, takkeja ja housuja monipuoliseen aktiiviseen käyttöön. Tilaa GORE-TEX-vaatteet netistä tai tutustu kattavaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos ulkona liikkuminen on intohimosi, muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet suosikkilajiisi. Tutustu esimerkiksi retkeilyn, ulkoilun ja juoksun lajivalikoimiin.

  Paljonko gore-tex -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat gore-tex -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 800.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 197 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat gore-tex -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX - Naisten nastajuoksukengät, Salomon Spikecross 5 GTX - nastajuoksukengät ja Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX -miesten nastajuoksukengät sekä suosituin merkki on Asics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: gore-tex

  4.53/5

  Perustuu 539 arvosteluun