Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Inspiroidu artikkeleistamme
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Gore-Tex kategoriat

GORE-TEX

GORE-TEX-kalvo on ainutlaatuinen tekninen materiaali, jossa yhdistyy tehokas suojaavuus ja hengittävyys. GORE-TEX-kalvo liitetään kankaan pinnalle tai kahden kankaan väliin. GORE-TEX-kalvo itsessään koostuu pienistä huokosista, joita on yli miljardi yhden neliönetin alueella. GORE-TEX-kalvon monikäyttöisyyden salaisuus piilee huokosten toimivuudessa. Kalvo ei päästä kosteutta tai tuulta sisäänsä, mutta vaatteen sisäpuolella oleva kosteus pääsee ulos. Näin ollen GORE-TEX-vaatteet ovat optimaalinen valinta aktiiviseen käyttöön ja urheiluun vaativissakin sääoloissa. GORE-TEX-materiaalia käytetäänkin laajalti esimerkiksi ulkoiluun, retkeilyyn, purjehdukseen, lasketteluun ja vaellukseen tarkoitetuissa ulkovaatteissa. GORE-TEX-materiaaleja löytyy erityyppisiä, joista itselle sopivin valitaan aina oman käyttötarkoituksen mukaan.

GORE-TEX-materiaali

Kaksikerros GORE-TEX-materiaali on suojaava kalvo, joka on laminoitu toisen kankaan sisäpinnalle. Kaksikerros GORE-TEX-vaatteet ovat sekä hengittäviä että suojaavia, ja niitä käytetäänkin paljon monipuoliseen ulkoilukäyttöön suunnatuissa urheiluvaatteissa. Jos mielessäsi on siis vettähylkivä ja tuulenpitävä GORE-TEX-vaate kävelyyn, lenkkeilyyn, päiväretkeilyyn tai vapaa-aikaan, kaksikerrosmateriaali on sinulle sopiva vaihtoehto. Jos mielessäsi on tehokkaasti lämpöä eristävä, tuulenpitävä ja vedenpitävä GORE-TEX-vaate vaativiin sääoloihin, kolmikerrosmateriaali on sinulle todennäköisesti optimaalisempi vaihtoehto. Kolmikerros GORE-TEX-materiaalissa kalvomateriaali laminoidaan kahden kankaan väliin. Kolmikerros GORE-TEX-vaatteet sopivat hyvin esimerkiksi purjehdukseen, vaeltamiseen ja lasketteluun.

Miten hoitaa GORE-TEX-tuotteita?

Jotta GORE-TEX-kalvo säilyttää loistavat tekniset ominaisuutensa mahdollisimman pitkään, se tulee pestä ja huoltaa oikein. GORE-TEX-vaatteiden ominaisuudet saattavat vaihdella merkkikohtaisesti, joten tuotekohtaiset pesu- ja hoito-ohjeet kannattaa aina tarkistaa tuotteen pesulapusta. Yleisesti GORE-TEX-vaatteet voi pestä joko käsin tai pesukoneessa 30-40 asteen lämpötilassa. Älä käytä huuhteluainetta, jauhemaisia pesuaineita tai valkaisuaineita, sillä ne haurastuttavat kalvon ominaisuuksia. GORE-TEX-vaatteille on saatavilla kuorivaatteille tarkoitettuja pesuaineita, jotka eivät tuki kalvon huokosia. GORE-TEX-vaatteiden kyllästäminen suojaa ja parantaa kalvon teknisiä ominaisuuksia.

Kaikki GORE-TEX-vaatteet Intersportista

Mistä parhaat GORE-TEX-vaatteet? Olipa mielessäsi vedenpitävä GORE-TEX-kuoripuku tai hengittävä GORE-TEX-takki ulkoiluun, Intersportin suuresta valikoimasta löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät paljon pukuja, takkeja ja housuja monipuoliseen aktiiviseen käyttöön. Tilaa GORE-TEX-vaatteet netistä tai tutustu kattavaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos ulkona liikkuminen on intohimosi, muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet suosikkilajiisi. Tutustu esimerkiksi retkeilyn, ulkoilun ja juoksun lajivalikoimiin.

Paljonko gore-tex -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat gore-tex -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 400.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 171 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat gore-tex -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX W - nastajuoksukengät, Rukka Paljakka GTX Jacket W D-fit - kuoritakki ja Rukka Paljakka GTX Jacket D-fit W - kuoritakki sekä suosituin merkki on Asics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: gore-tex

4.57/5

Perustuu 489 arvosteluun