Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Retkeily kategoriat

Retkeily

Retkeily on suosittu ulkoilumuoto, jossa pääsee nauttimaan luonnosta ja kuntoilemaan. Retkeily sopii kaikille. Kesän vehreys ja syksyn ruska houkuttavat eritasoiset, -ikäiset ja -kuntoiset liikkujat retkeilemään luontoon. Luonnon rauhassa on helppo rentoutua ja löytää tasapainoa kiireisen arjen keskelle. Jo lyhytkin patikkaretki metsässä virkistää ja monet tekevät myös pidempiä, yön yli kestäviä retkiä luontoon. Olipa sitten kyseessä lyhyt metsälenkki tai päiviä kestävä vaellusretki, ovat asianmukaiset varusteet tärkeä osa onnistunutta retkeä.

Retkeilyvaatteet ovat retkeilijän tärkein hankinta. Jos suuntaat reippailemaan lähimetsään, sinulle riittävät usein tavalliset säänmukaiset ulkoiluvaatteet. Mitä enemmän viihdyt retkeilemässä, sitä enemmän kannattaa kiinnittää huomiota vaatteiden teknisiin ominaisuuksiin. Laadukkaat ulkoilutakit ja -housut ovat hengittäviä, joustavia sekä tuulta- ja vettähylkiviä. Voit lisätä lämmittävyyttä päällyskerraston alle puettavilla alus- ja välikerroksilla.

Tarpeisiisi sopivat retkeilykengät ovat paras tapa varmistaa, että liikkuminen vaikeakulkuisissakin maastoissa sujuu helposti, mukavasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Lyhemmille lenkeille sopii varrettomat ulkoilukengät, kun taas pitkällä patikointiretkellä kengältä vaaditaan enemmän tukea ja silloin varrelliset retkeilykengät ovat omiaan. Kun retkeilykengissä on lisäksi vedenpitävä kalvo, ne myös suojaavat kosteassa maastossa.

Oletko suunnitellut yön yli vaellusta? Yöpymisretkelle tarvitset paljon enemmän varusteita kuin päiväretkelle. Varusteet kuten teltta, makuupussi ja -alusta pakataan usein rinkkaan. Hyvien yöunien takaamiseksi, panosta hengittävään ja vettähylkivään telttaan sekä lämpimään makuupussiin ja pehmeään makuualustaan. Laadukkaat retkeilyvarusteet ovat kevyitä kantaa ja pakkautuvat pieneen tilaan. Rinkkaa hankittaessa varmista, että se istuu hyvin selkääsi, jotta jaksat kantaa sitä jopa päiviä.

Intersportin suuresta valikoimasta löydät parhaat retkeilyvaatteet, retkeilykengät ja muut retkeilyvarusteet sekä kokeneemmalle että aloittelevalle eränkävijälle. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan retkeilyyn huippumerkeiltä kuten Haglöfs, Halti, Peak Performance, The North Face ja McKinley. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään sinulle sopivat retkeilyvarusteet. Tilaa retkeilyvarusteet netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupasta.