Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Ulkoilu

Intersportin laajassa ulkoiluvalikoimassa on tarjolla valtava määrä laadukkaita vaatteita, jalkineita ja varusteita moniin eri sääolosuhteisiin ja tarpeisiin.

Ulkoiluvaatteet ja -tarvikkeet Intersportista.
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Ulkoilu kategoriat

Ulkoilu

Kaikenlainen ulkoilu ja luonnossa liikkuminen tekevät hyvää sekä mielelle että keholle. Ulkoilu on erinomainen tapa tuulettaa ajatuksia ja samalla saat liikuntaa. Panostamalla laadukkaisiin ulkoiluvaatteisiin ja -jalkineisiin viihdyt ulkoilemassa entistäkin paremmin. Esimerkiksi sporttinen Rab-ulkoilutakki sopii loistavasti myös kaupungille. Sopiva takki näyttää hyvältä, on toiminnallinen ja sopii vaihteleviin säihin.

Ulkoilua joka säässä – ulkoilutakit ja -housut laajasta valikoimasta

Vuoteen mahtuu monenlaista säätä ja ulkoiluvaatteet kannattaakin aina valita käyttötarpeesi huomioiden. Tärkeää on, että vaatteet ovat säänkestäviä, mukavia ja tietenkin omaa silmää miellyttäviä. Laadukkaat ulkoiluvaatteet, kuten ulkoilutakki tai ulkoiluhousut, hengittävät ja ovat tuulen- ja vedenpitäviä. Jos sinua ei edes rankkasade pidättele sisällä, valitse yllesi vedenpitävät vaatteet. Esimerkiksi vedenpitävä kuoritakki suojaa rankimmaltakin vesisateelta ja tuntuu mukavalta päällä. Ulkoiluvaatteita löytyy myös esimerkiksi vettähylkivällä pinnalla, joka on riittävä suoja monelle ulkoilijalle. Perinteisten ja tyylikkäiden sadetakkien ystäville löytyy myös monenlaista pituutta sekä kuosia.

Erityisesti kylmempiin säihin on hyvä varautua lämpimällä takilla. Mikäli haluat takin ympärivuotiseen käyttöön, on keveä untuvatakki loistovalinta. Se sopii niin ulkoiluun kuin kaupunkitalvitakiksi. Huippuominaisuuksilla varustettu kuoritakki sopii niin ikään ympärivuotiseen käyttöön. Kuoritakin alle on helppo pukea lämmikettä sään mukaan, kuten aluskerrasto ja välikerrasto. Aluskerrastoja löytyy laaja valikoima, ja suureen suosioon nousseet merinovillaiset kerrastot ovat loistava valinta ympärivuotiseen käyttöön. Käyttötarpeesi ja sään mukaan voit pukeutua myös pitkään parkatakkiin tai vaikkapa laskettelutakkiin, joka on oiva valinta vilukissoille, sillä se estää viiman ja lumen pääsyn takin sisälle.

Säiden lämmetessä paksut ulkovaatteet vaihtuvat kevyempiin. Kukapa voisi vastustaa mukavia kesävaatteita, jotka hengittävät ja näyttävät hyvältä? Urheiluvaatteet sopivat mainiosti aktiiviselle ulkoilijalle, sillä tekniset vaatteet kuivuvat ripeästi ja siirtävät kosteutta pois iholta. Tekninen materiaali pitää ihon kuivana ja olon mukavana. Laadukkaat tekniset vaatteet istuvat hyvin, eivätkä kiristä tai hierrä aktiivisessa menossa. 

Kengät ulkoiluun

Niin vaatteet kuin myös ulkoilukengät valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Etsitkö kävelykenkiä koiran ulkoilutukseen, vedenpitäviä kalvollisia kenkiä vaikkapa ulkoiluun ja työmatkoille tai nasta- tai pitopohjakenkiä talven liukkaille keleille? Kenkien ominaisuudet kuten hengittävyys ja vedenpitävyys sekä käyttötarkoitukseen sopiva pito, hyvä istuvuus ja iskunvaimennus ovat asioita, mitä tulee ottaa huomioon ulkoilukenkien valinnassa. Oikeanlaiset kengät tekevät ulkoilusta mukavampaa.

Tutustu laajaan ulkoiluvarusteiden valikoimaan

Mistä löydät varusteet ulkoiluun? Intersportin valikoimasta löydät laadukkaat ja tyylikkäät vaatteet ja jalkineet ulkoiluun. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan ulkoiluun huippumerkeiltä kuten Halti, Helly Hansen, Haglöfs, Peak Performance ja McKinley. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään käyttötarkoitukseesi sopivat ulkoiluvarusteet. Tilaa ulkoiluvarusteet netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupasta.