Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETHelsinki Cup 2024

Legendaarinen Helsinki Cup järjestetään 8.–14.7.2024. Tutustu turnaukseen tarkemmin ja virittäydy kisatunnelmaan! Intersport toimii Helsinki Cupin yhteistyökumppanina.

Mikä on Helsinki Cup

Helsinki Cup on kansainvälinen juniorijalkapalloturnaus, joka järjestetään vuosittain pääkaupunkiseudun jalkapallokentillä. Se on yksi maailman suurimmista ja arvostetuimmista nuorten jalkapallotapahtumista, johon osallistuu vuosittain joukkueita eri puolilta maailmaa.

Kuinka monta joukkuetta Helsinki Cupiin osallistuu

Tulevaan turnaukseen on rekisteröitynyt yli 1800 joukkuetta, jotka edustavat 20 eri maata. Tyttöjoukkueita on ennätykselliset 312 ja poikien sarjoihin ilmoittautuneita joukkueita on 1546. Otteluohjelma julkaistaan ensimmäisenä turnaussovelluksessa ennen juhannusta.

Mitä Helsinki Cup pitää sisällään

Helsinki Cup ei ole pelkästään jalkapallo-otteluita, vaan se on kasvanut kokonaisvaltaiseksi elämykseksi. Käpylässä sijaitsevan monipuolisen tapahtumatorin, Love the Ball Centerin, lisäksi turnausviikon aikana pääsee nauttimaan mm. avajaiskulkueesta ja kisadiscosta.

Turnaustuotteet kätevästi verkosta

Pääset kätevästi tutustumaan ja tilaaman turnaustuotteet etukäteen verkosta! Tarjolla on paitaa, hupparia, lippistä ja trendaavaa buckethattiä - valitse haluamasi tuote painatuksella tai ilman ja osta se jo ennen turnausta!