Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Intersportissa ulkoilun asiantuntijat ovat apunasi

Intersport Hyvinkäällä työskentelevät Meri-Tuuli Mäntyaho ja Ville Hietikko jakavat yhteisen työpaikan lisäksi intohimon ulkoiluun ja retkeilyyn. Yhdessä koetut seikkailut ovat vuosien varrella kerryttäneet rutkasti kokemusta ja tietämystä, joka välittyy päivittäin myös Intersportin asiakkaille.

Intersport Hyvinkäällä työskentelevät Ville Hietikko ja Meri-Tuuli Mäntyaho ovat paitsi pariskunta, myös kollegat. Vapaa-ajalla erityisesti ulkoilu on parille tärkeä yhteinen juttu, jonka ohella Meri-Tuuli ja Ville harrastavat myös valokuvausta.

– Olemme molemmat aina tykänneet liikkua luonnossa, mutta vahvemmin kiinnostus ulkoilua ja retkeilyä kohtaan kasvoi, kun lähdimme pari vuotta sitten maailmanympärimatkalle. Koronan myötä homma vielä vahvistui – kun ei voinutkaan lähteä ulkomaille, löytyi kotimaastakin vaikka mitä hienoja maisemia, Ville kertoo.

Yhteinen ulkoiluharrastus tuo asiantuntemusta työhön

Parin aktiivinen ulkoiluharrastus näkyy myös töissä Intersportilla, jossa kokemukset ja tietämys erilaisista vaatteista ja varusteista välittyvät ulkoilusta kiinnostuneille asiakkaille apuna ja asiantuntemuksena.

– Oma ulkoilutausta auttaa ihan mielettömän paljon työssä. On paljon helpompi olla asiakkaille avuksi, kun on itsellä kokemusta tuotteista. Monet vaatteet ja varusteet ovat olleet käytössä myös meidän omilla reissuilla. Asiakkaankin tarpeita ymmärtää paremmin, kun tietää miten tuotteet toimivat missäkin olosuhteissa, Meri-Tuuli sanoo.

Töissä Intersportilla parasta onkin asiakkaiden auttaminen ja oman asiantuntemuksen jakaminen eteenpäin.

– Tykkäämme todella asiakaspalvelutyöstä. On parasta päästä ratkomaan asiakkaan pulmia ja etsimään juuri hänelle ne oikeat tuotteet. Jokainen asiakas tarvitsee kuitenkin erilaisia varusteita – yhdelle sopii yksi tuote ja toiselle toinen. Sitä varten me ammattilaiset olemme kaupassa apuna, jotta voimme yhdessä löytää asiakkaille parhaat ratkaisut, Meri-Tuuli kertoo.

– Lähtökohtaisesti tuotteet, joita meiltä Intersportista saa, ovat kaikki hyviä. On kuitenkin tärkeä päästä asiakkaan kanssa keskustelun kautta sisälle siihen, mitä asiakas etsii ja millaisessa ympäristössä hän varusteita käyttää, jotta löydetään se oikein hyvä ja paras vaihtoehto oikeaan käyttötarkoitukseen, Ville lisää.

Intersportin tekstiilipuolella työskentelevä Meri-Tuuli on alusta alkaen ollut kiinnostunut erilaisista materiaaleista ja kuinka ne käytössä toimivat.

– Työskentelen tekstiilipuolella ja aloin heti alusta asti selvittämään, mitä tuotteemme sisältävät ja minkälaisiin tarkoituksiin ne soveltuvat parhaiten. Esimerkiksi kerrospukeutuminen on ulkoillessa tärkeää ja tekee luonnossa liikkumisesta paljon mukavampaa, Meri-Tuuli jatkaa.

Seikkailumielinen asenne vie pitkälle

Varustevinkkien lisäksi Ville ja Meri-Tuuli kannustavat myös mielellään ulkoilun pariin – olipa kyseessä aloittelija tai pidempään retkeillyt ulkoilukonkari.

– Avoin ja seikkailumielinen asenne sekä säänmukainen varustus vievät jo pitkälle. Jos ulkoilupaikka on uusi, on etukäteen hyvä ottaa hieman reitistä selvää tai tutustua alueen mahdollisiin järjestyssääntöihin. Reppuun vielä eväät ja juomista mukaan, Meri-Tuuli kannustaa.

Mutta mikä juuri ulkoilussa on parasta? Vastauksen suhteen molemmat ovat samoilla linjoilla.

– Luonnossa pääsee rentoutumaan ja palautumaan. Ulkoillessa pääsee rauhoittumaan arjen hälinästä sekä nauttimaan hiljaisuudesta ja upeasta luonnosta. Erityisesti syksy on maagista retkeilyn aikaa: tunnelmalliset, pimenevät illat, tähtitaivaan katselu ja ruskan värit. Ulkoilun lomassa voi myös nauttia luonnon omista antimista, kuten marjojen ja sienien keräilystä, molemmat sanovat.

Parille mieleisimmät ulkoilupaikat löytyvät usein veden ääreltä. Myös Lappi on muodostunut lähivuosina Villelle ja Meri-Tuulille tärkeäksi retkipaikaksi.

– Meille vesi on rauhoittava elementti ja ulkoillessa hakeudumme usein paikkoihin, joissa pääsee veden äärelle. Myös Lappi on muodostunut meille rakkaaksi paikaksi Suomessa. Olemme tehneet parina peräkkäisenä vuonna ruskaretkiä pohjoiseen; tunturit ja rauha siellä ovat jotain ainutlaatuista, Ville sanoo.

Parasta kuitenkin on, ettei luonnosta nauttiakseen tarvitse lähteä kauas, vaan upeita paikkoja löytyy myös läheltä.

– Sen ei aina tarvitse olla mitään ihmeellistä, vaan lähiympäristössäkin kun pysähtyy eri tavalla katsomaan asioita, sieltä löytää vaikka mitä kaunista, Meri-Tuuli päättää.

Villen ja Meri-Tuulin ulkoiluhetkiä pääset seuraamaan lisää @reissukompassi -tilillä Instagramissa.

Luitko jo nämä?