Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiJoululahjat poikaystävälle

Mitä poikaystävälle joululahjaksi? Tutustu suosikkeihimme ja mieti lahjaa harkiten. Voisiko esimerkiksi yhteensopivat asusteet ja hupparit olla täydellinen lahja?

Joululahjat poikaystävälle Intersportista.


Mitä joululahjaksi poikaystävälle?

Onko poikaystäväsi aktiivinen liikkuja? Jos vastaus on kyllä, niin kannattaa seuraavaksi kartoittaa poikaystävän harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita. Voisiko esimerkiksi uudet juoksukengät juoksuharrastukseen, hengittävä treenipaita salille tai laadukas juomapullo olla täydellinen lahja kuusen alle? Katso alta muutamat vinkit, jotka saattavat helpottaa lahjan valintaa.

Joululahjat miehelle


Romanttinen joululahja poikaystävälle

Mitä olisikaan joululahja ilman pientä ripausta romantiikkaa! Romanttinen joululahja voi olla mitä vain. Intersportista löydät esimerkiksi useita Unisex-tuotteita, joten yhteensopivat asusteet, yhtenäiset ulkoilutakit tai pehmeät hupparit voisivat olla täydellinen valinta pukinkonttiin. Katso alta valikoimamme suosikkeja.

PipotHupparitTalvitakit


Omaperäinen joululahja poikaystävälle

Omaperäinen joululahja voi olla mitä vain, sillä tärkeintä on lahjan tulevan sydämestä ja osoittaa välittämistä. Valikoimastamme löydät niin urheiluvaatteet, -välineet kuin -jalkineet, joista varmasti löytyy täydellinen ja omaperäinen lahja poikaystävälle.

Joululahjaideat


Halpa ja edullinen lahja poikaystävälle

Lahjaa valitessa kannattaa muistaa poikaystävän mieltymykset ja harrastukset. Voisiko lahja liittyä esimerkiksi jo olemassa oleviin harrastuksiin? Esimerkiksi uusi juomapullo, lapa salibandymailaan tai asusteita urheiluun? Kaikki lahjat eivät tarvitse olla kalliita, ja edullisemmat lahjatkin viestivät tärkeydestä ja omaperäisyydestä. Kurkista myös Last Chance -osioomme – voit tehdä huippumerkkien viimeisistä kappaleista todellisia superlöytöjä!

Last Chance

Parhaat joululahjat poikaystävälle

Mietitkö vielä, mitä poikaystävälle joululahjaksi? Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan sporttiseen joululahjaan, ja tässä onkin top 5 suosikit valikoimastamme.

  1. Urheiluvaatteet: Onko poikaystävällä jokin tietty harrastus, johon voisi tarvita treenivaatteita? Ota harrastuksesta ja lempivaatteista selvää, ja yllätä poikaystävä laadukkailla urheiluvaatteilla.
  2. Treenivälineet: Urheilulliselle poikaystävälle löytyy valikoimastamme monenlaista tarviketta. Nappaa esimerkiksi laadukkaat salihanskat, rannesiteet tai vetoremmit kuusen alle.
  3. Urheilukello: Urheilukello on takuuvarma joululahja, sillä se soveltuu niin urheilusuorituksiin kuin vapaa-ajalle. Laadukkaalla urheilukellolla pystyy seuraamaan päivittäistä aktiivisuutta, askelmäärää, unen laatua sekä sykettä.
  4. Vapaa-ajan vaatteet: Tyylikkäästä hupparista tai rennoista collegehousuista voi olla iloa moneksi vuodeksi. Kurkkaa poikaystävän vaatekaappiin, mitä värejä tai suosikkimerkkejä sieltä löytyy, ja poimi uudet kuteet Intersportin laajasta valikoimasta.
  5. Lahjakortti: Joulun varmin lahjavalinta! Lahjakortin ostamalla annat poikaystävälle vapauden valita juuri haluamansa. Ei muuta kuin lahjakortti pukinkonttiin ja poikaystävän kanssa shoppailureissulle!