Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Treenitarvikkeet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (92)
  92 / 92 tuotetta

  Treenitarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Treenitarvikkeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Energetics Fysionauha 250cm x 145cm - jumppakuminauha, Energetics YOGA MATTO - jumppa- ja joogamatto ja Energetics Fysionauha 175cm x 145mm - jumppakuminauha. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Energetics.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Sormipallo Strong - tarvike, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 4.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko treenitarvikkeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat treenitarvikkeet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 92 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat treenitarvikkeet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Fysionauha 250cm x 145cm - jumppakuminauha, Energetics YOGA MATTO - jumppa- ja joogamatto ja Energetics Fysionauha 175cm x 145mm - jumppakuminauha sekä suosituin merkki on Energetics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: treenitarvikkeet

  4.19/5

  Perustuu 36 arvosteluun