Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetTreenitarvikkeet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Treenitarvikkeet
 • Väri
 • Merkki
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (95)
  95 / 95 tuotetta

  Treenitarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Treenitarvikkeet ja muut Treenivarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Treenitarvikkeet verkkokaupassamme ovat Energetics Yoga matto PVC vapaa - jumppa- ja joogamatto, Energetics Yoga Printti matto PVC vapaa - jumppa- ja joogamatto ja Energetics Taitettava Jumppamatto - jumppa- ja joogamatto. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Energetics.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Sormipallo Strong - tarvike, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 4.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko treenitarvikkeet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Treenitarvikkeet-kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 77 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat treenitarvikkeet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Yoga matto PVC vapaa - jumppa- ja joogamatto, Energetics Yoga Printti matto PVC vapaa - jumppa- ja joogamatto ja Energetics Taitettava Jumppamatto - jumppa- ja joogamatto sekä suosituin merkki on Energetics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: treenitarvikkeet

  4.21/5

  Perustuu 34 arvosteluun