Sisältöön

Treenitarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Treenitarvikkeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Energetics Natural Rubber Pu Matto. - jumppa- ja joogamatto, Energetics Fysionauha 250cm x 145cm - jumppakuminauha ja Energetics Mini Comfort Lite voimanauha - jumppakuminauha. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Energetics.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Pumppu jumppapallolle - kuntopallo, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 4.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko treenitarvikkeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat treenitarvikkeet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 54 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat treenitarvikkeet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Natural Rubber Pu Matto. - jumppa- ja joogamatto, Energetics Fysionauha 250cm x 145cm - jumppakuminauha ja Energetics Mini Comfort Lite voimanauha - jumppakuminauha sekä suosituin merkki on Energetics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: treenitarvikkeet

4.29/5

Perustuu 28 arvosteluun