Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetUrheilukellot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Urheilukellot
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (57)
  57 / 57 tuotetta
  4 väriä
  Polar
  Pacer - urheilukello
  229,00 €
  199,00 €
  30 pv alin hinta: 199,00 €
  1 väri
  Suunto
  5 rannesykemittari - urheilukello
  329,00 €
  199,00 €
  30 pv alin hinta: 199,00 €
  3 väriä
  Polar
  Vantage V2 - urheilukello
  499,00 €
  399,00 €
  30 pv alin hinta: 399,00 €
   
  Polar
  Vantage M2 - urheilukello
  299,00 €
  199,00 €
  30 pv alin hinta: 199,00 €
   
  Polar
  Ignite 2 - urheilukello
  229,00 €
  189,00 €
  30 pv alin hinta: 189,00 €
   
  Suunto
  9 GPS multisportkello - urheilukello
  499,00 €
  349,00 €
  30 pv alin hinta: 349,00 €
  2 väriä
  Garmin
  Vivoactive 4 GPS - rannesykemittari - miesten urheilukello
  349,00 €
  269,00 €
  30 pv alin hinta: 269,00 €
   
  Polar
  Vantage M sykemittari - urheilukello
  279,00 €
  199,00 €
  30 pv alin hinta: 199,00 €

  Urheilukellot

  Urheilukello on tavallista kelloa muistuttava laite, jolla on mahdollista mitata esimerkiksi suorituksen sykettä ja kalorinkulutusta. Urheilukellot on varusteltu GPS-ominaisuuksilla, joiden avulla on mahdollista suunnitella reittejä ja mitata kuljettua matkaa. Kellon avulla teet harjoittelustasi monipuolisempaa, tavoitteellisempaa ja haasteellisempaa. Uusimmat urheilukellot avaavat harjoitteluun myös sosiaalisen ulottuvuuden – niillä on mahdollista jakaa kokemuksia ja tietoja omasta suorituksesta myös muille lajin harrastajille.

  Parhaat urheilukellot 2021

  Paras urheilukello on sellainen, joka tukee optimaalisella tavalla omaa lajia ja harjoittelua. Urheilukelloja löytyy moniin eri lajeihin, kuten juoksuun, uintiin, treeniin, suunnistukseen ja pyöräilyyn. Esimerkiksi juoksukello on perinteisten mittausominaisuuksien lisäksi varusteltu juoksuohjelmilla, joiden avulla omista lenkeistä on mahdollista tehdä monipuolisempia ja kehittävämpiä. Urheilukello voi olla myös useampaan lajiin soveltuva multisport-kello. Olipa mielessäsi sitten aktiivisuusranneke, juoksukello, multisport-kello tai sykevyö, meiltä löydät kaikki parhaat mallit ja odotetuimmat uutuudet. Valikoimastamme löydät innovatiiviset ja tyylikkäät urheilukellot suosituilta huippumerkeiltä, kuten Polar, Suunto ja Garmin.

  Urheilukellot kaikilla herkuilla – Mukana myös Spotify!

  Urheilukello auttaa ylläpitämään terveellisen tasapainon harjoittelun ja levon välillä, ja soveltuu monipuolisempaan käyttöön kuin klassinen sykemittari, askelmittari tai aktiivisuusranneke. Esimerkiksi Polar Ignite 2 -kellolla voit selata soittolistaasi ja säätää äänenvoimakkuutta suoraan kellostasi. Suunto 7 käyttää Wear OS by Google -käyttöjärjestelmää, eli kellon avulla voit mm. katsoa tulevat tapaamisesi, tehtävälistasi ja tarkistaa nopeasti saapuvat puhelut ja viestit kellostasi sekä maksaa ostoksesi Google Pay™ -palvelulla. Garmin Vivoactive 4 GPS -kellosta voit lähimaksuominaisuuden ja Spotifyn lisäksi katsoa animoituja voima-, cardiotreeni-, jooga- ja pilatesharjoituksia suoraan kellon näytöltä.

  Urheilukellot naiselle, miehelle ja lapselle

  Urheilukellot soveltuvat kaikille – olipa sitten aloittelija tai harjaantunut lajin ammattilainen, nainen, mies tai lapsi. Mittareiden avulla on helppo seurata omaa aktiivisuuden tasoa ja tehdä urheilusta pysyvä osa arkirutiineja. Lapsi voi itse innostua omasta hyvinvoinnistaan ja lisätä arkiliikunnan määrää huomatessaan, kuinka hauskaa on saavuttaa päivän aktiivisuustavoitteet. Urheilukellon avulla päivittäisestä aktiivisuudesta tulee kuin peliä, joka tukee lapsen hyvinvointia. Urheilukellosta on etua myös kokeneemmalle urheilijalle – kellon avulla voi kerätä tarkkaakin dataa omasta harjoittelusta ja hioa siten omia suoritusta yhä paremmaksi. Tilaa urheilukello netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut varusteet harjoittelusi tueksi – katso esimerkiksi juoksuvaatteet, juoksukengät, treenivaatteet ja treenikengät Intersportin valikoimasta.

  Paljonko urheilukellot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat urheilukellot -kategorian tuotteet saat hintaan 10.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1049.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 57 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat urheilukellot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Pacer Pro - urheilukello, Polar Pacer - urheilukello ja Garmin Fenix 7 Sapphire Solar - urheilukello sekä suosituin merkki on Polar.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: urheilukellot

  4.3/5

  Perustuu 47 arvosteluun