Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Joululahjat tyttöystävälle

Mitä tyttöystävälle joululahjaksi? Tutustu suosikkeihimme ja mieti lahjaa harkiten. Voisiko esimerkiksi yhteensopivat asusteet ja hupparit olla täydellinen lahja?

Joululahjat tyttöystävälle Intersportista.


Mitä joululahjaksi tyttöystävälle?

Onko tyttöystäväsi aktiivinen liikkuja? Jos vastaus on kyllä, niin kannattaa seuraavaksi kartoittaa tyttöystävän harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita. Voisiko esimerkiksi uudet juoksukengät juoksuharrastukseen, hengittävät trikoot salille tai laadukas juomapullo olla täydellinen lahja kuusen alle? Katso alta muutamat vinkit, jotka saattavat helpottaa lahjan valintaa.

Joululahjat naiselle


Romanttinen joululahja tyttöystävälle

Mitä olisikaan joululahja ilman pientä ripausta romantiikkaa! Romanttinen joululahja voi olla mitä vain ja huolella valittuna se voi tehdä joulusta vielä erityisemmän. Intersportista löydät esimerkiksi useita Unisex-tuotteita, joten yhteensopivat asusteet, yhtenäiset ulkoilutakit tai pehmeät hupparit voisivat olla täydellinen valinta pukinkonttiin. Katso alta valikoimamme suosikkeja.

PipotHupparitTalvitakit


Omaperäinen joululahja tyttöystävälle

Omaperäinen joululahja voi olla mitä vain, sillä tärkeintä on lahjan tulevan sydämestä ja osoittaa välittämistä. Valikoimastamme löydät niin urheiluvaatteet, -välineet kuin -jalkineet, joista varmasti löytyy täydellinen ja omaperäinen lahja tyttöystävälle. Tiesitkö, että useassa Intersport-kaupassa on myös painopalvelu, jonka kautta saat personoitua lahjaa mieltymyksien mukaan?

JoululahjaideatKaupat


Halpa ja edullinen lahja tyttöystävälle

Lahjaa valitessa kannattaa muistaa tyttöystävän mieltymykset ja harrastukset. Voisiko lahja liittyä esimerkiksi jo olemassa oleviin harrastuksiin? Esimerkiksi uusi juomapullo, hiuspanta kuntosalille tai asusteita vapaa-aikaan? Kaikki lahjat eivät tarvitse olla kalliita, ja edullisemmat lahjatkin viestivät tärkeydestä ja omaperäisyydestä. Kurkista myös Last Chance -osioomme – voit tehdä huippumerkkien viimeisistä kappaleista todellisia superlöytöjä!

Last Chance


Suositut kampanjat

Suositut kampanjat vaihtelevat sesongeittain, ja uusia kampanjoita tulee tasaisin väliajoin. Eri kampanjat ovat loistava hetki tehdä löytöjä valikoimamme parhailta merkeiltä. Jokainen näistä kampanjoista tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä löytöjä eri tarpeisiin. Tutustu suosittuihin kampanjoihin: 

AleBlack Friday

Parhaat joululahjat tyttöystävälle

Ilahduta tyttöystävääsi tänä jouluna erityisellä lahjalla! Intersportilla on laaja valikoima urheilun huippumerkkejä, jotka sopivat täydellisesti tyttöystävälle. Tässä top 5 vinkit, jotka sopivat erityisesti urheilusta välittävälle tyttöystävälle:

  1. Treenivaatteet: Uudet treenivaatteet ovat aina loistava valinta joululahjaksi. Valitse valikoimastamme laadukkaat ja tyylikkäät mallit huippumerkeiltä. Kartoita tyttöystävän lempibrändi ja seuraa mitkä ovat hänen suosikkivärit, minkä jälkeen valinnasta tulee huomattavasti helpompaa! 
  2. Urheilukello: Urheiluun, vapaa-aikaan ja unenseurantaan mainio kaveri on urheilukello, jonka avulla tyttöystävä voi seurata harjoittelua, sykettä ja unenlaatua sekä yleistä aktiivisuutta. Urheilukello on täydellinen lahja, joka soveltuu ympärivuorokautiseen käyttöön.
  3. Merinovilla alusasut ja -kerrastot: Lämmin ja tyylikäs merinovillakerrasto on täydellinen valinta tyttöystävälle joululahjaksi, varsinkin jos hän arvostaa mukavuutta, lämpöä sekä vastuullisia valintoja. Luonnon oma supermateriaali tarjoaa lämpöä kylmällä ja viileyttä lämpimällä.
  4. Juomapullo: Valikoimastamme löydät valtavasti erilaisia juomapulloja sekä termosmukeja. Valitse mieleisesi juomapullo, joka kulkee varmasti mukana niin kuntosalilla, lenkillä kuin vapaa-ajassakin.
  5. Lahjakortti: Jos lahjan valinta tuottaa vaikeuksia, niin aina voit turvautua Intersport-lahjakorttiin. Lahjakortilla annat tyttöystävälle vapauden valita haluamansa. Nappaa lahjakortti pukinkonttiin ja suuntaa tyttöystävän kanssa yhdessä ostoksille joulun jälkeen!