Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.VAATEKAAPIN SYYSSIIVOUS – MYY MERKKIVAATTEESI KAUTTAMME

Myymällä tarpeettomaksi jääneet, hyväkuntoiset urheilu- ja ulkoiluvaatteet kauttamme tienaat rahaa ja säästät luontoa. Saat lisäksi kiitoksena -20 % alekoodin Intersportiin.

 

Emmy x Intersport

Toisinaan vaate ei istu enää omaan elämään, tyyliin tai kokotarpeeseen – tai jää muuten vain vaille ansaitsemiaan käyttökertoja. Hyväkuntoiset, mutta itselle tarpeettomat urheilu- ja ulkoiluvaatteet kannattaa laittaa kiertoon, jolloin ne tuovat iloa seuraavalle käyttäjälle. Tee vaatekaapin syyssiivous ja kevennä samalla ilmastokuormaa antamalla tarpeettomaksi jääneille merkkivaatteillesi uusi elämä kauttamme.

Kun myyt urheilu- ja ulkoiluvaatteesi Intersportin kautta, hoitaa kumppanimme second hand -palvelu Emmy myymisen puolestasi ja tulouttaa myyntituotot sinulle. Myyntiin kannattaa laittaa sekä aikuisten että lasten vaatteita ja kenkiä.

Palkitsemme sinut lisäksi etukoodilla, jolla saat Intersportissa 20 % alennuksen yhdestä vaatteesta. Saat alennuskoodin käyttöösi, kun olet luonut myyntilähetteen ja toimittanut myyntieräsi Emmylle. 

Toimi näin

Myyminen Emmyssä on helppoa ja vaivatonta. Tutustu kuitenkin huolellisesti Emmyn ohjeisiin ennen tuotteiden lähettämistä.

  1. Valitse myytävät vaatteet ja pakkaa ne huolellisesti.
  2. Luo myyntilähete Emmyn palvelussa: Emmy-kotisivut
  3. Täytä lähetteelle koodi EMMYINTERSPORT, jolla saat myyntieräsi kuljetuskulut veloituksetta.
  4. Jos haluat vaatteillesi kotinoudon, merkitse lähetteelle toimitustavaksi ”kotinouto”. Tilaa kotinouto kuluitta verkkokaupasta koodilla EMMYINTERSPORT.
  5. Toimita myyntieräsi Emmyyn valitsemasi kuljetustavan mukaan. Kun olet luonut myyntilähetteen ja toimittanut myyntieräsi Emmylle, Emmy toimittaa sinulle Intersportin alennuskoodin seuraavasti:
    - 12.10. (5.–12.10. välisenä aikana myyntilähetteen luoneet)
    - 20.10. (13.–19.10. välisenä aikana myyntilähetteen luoneet)
  6. Ota rennosti ja jää odottamaan myyntituottojasi. Voit pitää tuotteidesi myyntituotot itse tai lahjoittaa ne halutessasi hyväntekeväisyyteen.

 

Vaatekaapin syyssiivous -kampanja on voimassa 5.10.–19.10.2023. Alennuskoodi on voimassa Intersport-kaupoissa ja -verkkokaupassa 26.10. asti. Alennus ei koske seuratuotteita, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin.