Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetVAATEKAAPIN KEVÄTSIIVOUS – MYY MERKKIVAATTEESI KAUTTAMME

Myymällä tarpeettomaksi jääneet, hyväkuntoiset urheilu- ja ulkoiluvaatteet kauttamme tienaat rahaa ja säästät luontoa. Saat lisäksi kiitoksena -20 % alekoodin Intersportiin.

Emmy x Intersport

Toisinaan vaate ei istu enää omaan elämään, tyyliin tai kokotarpeeseen – tai jää muuten vain vaille ansaitsemiaan käyttökertoja. Hyväkuntoiset, mutta itselle tarpeettomat urheilu- ja ulkoiluvaatteet kannattaa laittaa kiertoon, jolloin ne tuovat iloa seuraavalle käyttäjälle. Tee vaatekaapin kevätsiivous ja kevennä samalla ilmastokuormaa antamalla tarpeettomaksi jääneille merkkivaatteillesi uusi elämä kauttamme.

Kun myyt urheilu- ja ulkoiluvaatteesi Intersportin kautta, hoitaa kumppanimme second hand -palvelu Emmy myymisen puolestasi ja tulouttaa myyntituotot sinulle. Myyntiin kannattaa laittaa sekä aikuisten että lasten vaatteita ja kenkiä.

Palkitsemme sinut lisäksi etukoodilla, jolla saat Intersportissa 20 % alennuksen yhdestä vaatteesta – myös tarjoushinnasta. Saat alennuskoodin käyttöösi, kun olet luonut myyntilähetteen ja toimittanut myyntieräsi Emmylle. 

Toimi näin

Myyminen Emmyssä on helppoa ja vaivatonta. Tutustu kuitenkin huolellisesti Emmyn ohjeisiin ennen tuotteiden lähettämistä.

  1. Valitse myytävät vaatteet ja pakkaa ne huolellisesti.
  2. Luo myyntilähete Emmyn palvelussa: Emmy-kotisivut
  3. Täytä lähetteelle koodi EMMYXINTERSPORT, jolla saat myyntieräsi kuljetuskulut veloituksetta.
  4. Jos haluat vaatteillesi kotinoudon, merkitse lähetteelle toimitustavaksi ”kotinouto”. Tilaa kotinouto kuluitta verkkokaupasta koodilla EMMYXINTERSPORT.
  5. Toimita myyntieräsi Emmyyn valitsemasi kuljetustavan mukaan. Kun olet luonut myyntilähetteen ja toimittanut myyntieräsi Emmylle, Emmy toimittaa sinulle Intersportin alennuskoodin.
  6. Ota rennosti ja jää odottamaan myyntituottojasi. Voit pitää tuotteidesi myyntituotot itse tai lahjoittaa ne halutessasi hyväntekeväisyyteen.

Vaatekaapin kevätsiivous -kampanja on voimassa 6.–24.3.2023. Alennuskoodi on voimassa Intersport-kaupoissa ja -verkkokaupassa 30.4. asti. Alennus ei koske seuratuotteita, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin tai Viheltäen Menee -kampanjan tuotteisiin.