Sisältöön
FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät! FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät!

FLASH SALE KÄYNNISSÄ NYT!

Flash Sale alkoi Intersportin verkkokaupassa! Tarjoamme nyt -20% lisäalennuksen Salomon-kengistä 24.9. klo 23.59 asti – alennuksen saat myös tarjoushinnoista! Nyt kannahtaa siis kiirehtiä tekemään huikeimmat löydöt syksyn ulkoiluun. Lisäalennuksen saat verkkokaupassa Plussa-kortilla sekä syöttämällä ostoskorissa koodin: FLASH20

KATSO FLASH SALE -TARJOUKSET

Alennus on voimassa 24.9. asti Intersport-kaupoissa ja verkossa. Alennus ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuUusi korjauspalvelumme tuo lisävuosia vaatteellesi

Laadukas vaate kestää aikaa – mutta toisinaan kestäväkin vaate saattaa tarvita korjausta ja huoltoa. Intersportin uuden korjauspalvelun kautta voit nyt korjata untuvatakkeja sekä GORE-TEX®-vaatteita.Haluamme, että voit iloita lempivaatteestasi mahdollisimman pitkään. Laadukkaat vaatteet kestävät käytössä – ja pienellä huolenpidolla saat niille vielä lisää käyttövuosia. Korjauspalvelumme avulla pidennät oman suosikkivaatteesi käyttöikää ja säästät samalla maapalloa sekä lompakkoa. Korjauspalvelumme kautta voit nyt korjata sujuvasti ja ammattitaidolla untuvatakkeja sekä GORE-TEX®-vaatteita. Korjauksen toteuttaa yhteistyökumppanimme Korjausompelu.net.

Miksi korjata untuvatakki tai GORE-TEX®-vaate?

Laadukkaat ulkovaatteet kestävät käytössä vuosia. Korkealaatuinen untuvatakki tai ehjä GORE-TEX®-vaate pitää sinut lämpimänä ja suojaa vedeltä sekä viimalta haastavissakin sääolosuhteissa. Toisinaan vaate kuitenkin voi ottaa osumaa, rikkoutua tai ratketa. Korjaamalla suosikkivaatteesi voit säästää paitsi aikaa ja rahaa, myös luontoa.

Korjaaminen on usein uuden ostamista ekologisempaa – ja monesti myös edullisempaa. Suosituimpia teknisten vaatteiden korjauksia ovat esimerkiksi ulkoilutakin vetoketjun vaihto, GORE-TEX®- ja ulkoiluvaatteiden sekä untuvatakkien korjaukset.

Hinnasto

Täyden palvelun paketti sisältää tarvikkeet, uuden vetoketjun (musta) ja palautuksen postipakettina.

KorjausHinta
GORE-TEX®-takin vetoketjun vaihto ja vedenpitävä teippaus110 €
Toppatakin tai päällystakin vetoketjun vaihto85 €
Untuvatakin vetoketjun vaihto110 €
GORE-TEX®-housun vetoketjun vaihto75 €
Vedenpitävä paikkausalkaen 45 €

 Toimi näin

 • Intersportin kautta korjattavaksi voi lähettää vain GORE-TEX®-vaatteita sekä toppa- ja untuvatakkeja.
 • Pakkaa pesty ja puhdas korjattava untuva- tai toppatakki tai GORE-TEX®-vaate sekä yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, palautusosoite, sähköpostiosoite) suojaavaan pakettiin (esim. muovipussi) huolellisesti lähetystä varten. Saat lähetettyä tuotteen ompelimoon veloituksetta käyttämällä Postin lähetystapaa Intersportin logistiikan tunnuksella 640323.
 • Merkitse paketin vastaanottajaksi:

  Intersport/Korjausompelu.net
  puh. 0445595860
  Everstinkuja 4
  02600 Espoo
 • Saat paketin saapuessa aikataulun ja hinta-arvion. Toimitusaika on n. 2-3 viikkoa. 
 • Kun vaatteen korjaus valmistunut, pakkaa ompelimo vaatteen ja postittaa sen takaisin antamaasi osoitteeseen. Postipalautus kuuluu korjauspalvelun hintaan.