Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSETKenkien kokotaulukko

Tältä sivulta löydät kenkien kokotaulukot. Kenkien kokomerkinnät vaihtelevat merkittävästi eri maiden ja valmistajien välillä. Kengän kokoon vaikuttavat erilaiset tekijät kuten se, kenelle kenkä on suunniteltu, kengän malli itsessään sekä sen merkki. Naisille suunnitellut kengät eroavat kokojärjestelmässään miehille suunnitelluista kengistä, eikä niiden todellinen koko ole todellisuudessa useinkaan sama, vaikka kokomerkintä niin antaisikin ymmärtää.

Valitse oikea koko kenkien kokotaulukoiden avulla

Esimerkiksi naisten kengän koko 40 ei vastaa miesten kengän kokoa 40. Kokojärjestelmät myös vaihtelevat eri maiden välillä. Intersportin kokotaulukoista saat apua juuri sinulle sopivan kenkäkoon löytämiseen. Linkit kokotaulukoihin löydät kätevästi jokaisen tuotteen omalta sivulta tuotekuvauksen ja hinnan yhteydestä. Intersportin kengän kokotaulukot auttavat sinua vertailemaan eri maissa käytettyjä kokomerkintöjä kuten US- ja UK-kokoja Suomessa ja monissa muissa Euroopan maissa yleisesti käytettyihin EUR-kokoihin. Useimmiten kenkien kokotaulukoissa on myös nähtävissä kengän kokoa vastaava pituus senttimetreissä tehden konvertoinnista erityisen tarkkaa ja helppoa.

Intersportin sivuilta löydät selvästi eri asiakasryhmille eritellyt kenkien kokotaulukot, mukaan lukien lasten ja nuorten sekä pikkulasten omat kokotaulukot. Pikkulapsille kenkiä ostaessasi kannattaa ottaa huomioon reilun senttimetrin kasvuvara, joka varmistaa käyttömukavuuden ja mahdollisimman pitkän käyttöajan. Koska kenkien kokomerkinnöissä on eroja myös eri merkkien välillä riippuen kunkin kengän tyylistä ja istuvuudesta, varminta on tarkistaa kengän oikea koko erikseen jokaisen tilaamasi tuotteen yhteydessä, ennen kuin lisäät sen ostoskoriin tai teet siitä varauksen Intersport-kauppaan. Mikäli haluat ammattilaisen apua juuri sinulle oikean kenkäkoon löytämisessä, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään henkilökohtaisesti lähimmässä Intersport-kaupassasi.