Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Kompressiovaatteet kategoriat

Kompressiovaatteet

Halutko hyötyä treenistä vieläkin enemmän? Kompressiovaatteet ovat teknisiä treenivaatteita, joiden positiiviset vaikutukset syntyvät lihaksiin kohdistuvasta paineesta. Kompressiopaine vilkastuttaa kehon verenkiertoa, jolloin sydämeen kulkeutuu enemmän verta ja lihaksiin enemmän happea. Kompressiovaatteet tehostavat siten aineenvaihduntaa, jolloin treenitehot parantuvat ja palautuminen vilkastuu. Kompressiopaine aktivoi kehon lymfa-aineenvaihduntaa, jolloin myös erilaisten elimistön kuona-aineiden poistuminen nopeutuu. Kompressiopaine vähentää väsymyksen ja rasituksen tunnetta lihaksissa. Sen väitetään myös ennaltaehkäisevän rasitusvammoja ja erilaisia urheilijoiden sairauksia, kuten penikkatautia, pehmytkudosvaurioita ja lihaskramppeja. Kompressiovaatteita voi käyttää sekä suorituksen aikana että sen jälkeen. Kompressiovaatteet sopivat lähes kaikkiin urheilulajeihin.

Kompressiovaatteista löytyy erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja lajeihin. Jos kaipaat tukea erityisesti ylävartalon lihaksille ja haluat parantaa selkäsi asentoa, kompressiopaita on sinulle loistava hankinta. Kompressiopaidoista löytyy sekä lyhyt- että pitkähihaisia malleja. Jos kaipaat tukea lähinnä käsien lihaksille, kätevät kompressiohihat ovat sinulle paras vaihtoehto. Kompressiotrikoot ovat loistava vaihtoehto lähes jokaiselle urheilijalle, sillä monessa lajissa erityisesti jalat saavat osakseen kovimman kuormituksen. Kompressiotrikoot tukevat jalkojen lihasten lisäksi alaselkää ja vatsaa. Jos erityisesti jalkateräsi tai pohkeesi väsyvät, kipeytyvät ja turpoavat suorituksen aikana, kannattaa valita kompressiosukat tai kompressiosäärystimet. Kompressiosukat tuovat myös mukavuutta matkailuun – ne estävät jalkoja turpoamasta pitkien lentojen aikana.  

Haluatko lisää mukavuutta ja tehoa urheiluun? Intersportin kattavasta valikoimasta löydät kaikki parhaat kompressiovaatteet ja kompressiovarusteet naisille sekä miehille. Olipa lajisi sitten juoksu, kuntosalitreeni, jalkapallo tai jotain ihan muuta, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät laadukkaat ja tyylikkäät kompressiosukat, kompressiopaidat, kompressiotrikoot ja kompressiosäärystimet. Löydät meiltä tunnetut huippumerkit, kuten Zero Point -kompressiovaatteet. Juuri sinun tarpeesi parhaiten sopivimman mallin ja oikean istuvuuden valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa kompressiovaatteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet suosikkilajiisi. Tutustu esimerkiksi juoksun, treenin ja jalkapallon lajivalikoimiin.

Paljonko kompressiovaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kompressiovaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 35.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kompressiovaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour Hg Armour Comp Ls M - aluspaita, Under Armour HG Armour Comp Ss M - aluspaita ja Zeropoint Athletic Compression 3/4 Tights W - 3/4 trikoot sekä suosituin merkki on Under Armour.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kompressiovaatteet

4/5

Perustuu 26 arvosteluun