Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINKuorivaatteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kuorivaatteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (277)
  277 / 277 tuotetta

  Kuorivaatteet

  Kuorivaatteet ovat ehdoton hankinta pohjoisen ilmaston vaihteleviin sääoloihin. Kuorivaatteet soveltuvat älykkäiden teknisten ominaisuuksiensa puitteissa ympärivuotiseen käyttöön: viileisiin kevät- ja syyskausiin, kesän lämpöön ja talven kylmimpiinkin päiviin. Kuorivaatteiden käytännöllisyyden salaisuus piilee niiden teknisessä pintarakenteessa, joka suojaa tehokkaasti sekä tuulelta että kosteudelta, ja on samalla hengittävä. Kuorivaatteiden kalvomainen pintarakenne ei päästä kosteutta tai tuulta sisäänsä, mutta siirtää iholta erittyvän kosteuden vaatteen läpi. Ainutlaatuisen materiaalinsa vuoksi kuorivaatteet soveltuvatkin täydellisesti urheiluun ja muuhun aktiiviseen käyttöön. Jotta huippuominaisuuden säilyvät, kuorivaatteiden pesu ja kuorivaatteiden kyllästäminen tuleekin aina tehdä tuotekohtaisia ohjeita noudattaen. Kuorivaatteiden materiaalit vaihtelevat käyttötarkoitusten mukaan, joten optimaalisia vaihtoehtoja löytyy kaikkiin sääoloihin ja lajeihin.

  Kuorivaatteet kevääseen ja syksyyn

  Välikausien sateisiin ja tuulisiin päiviin kannattaa hankkia aavistuksen paksummat ja suojaavammat kuorivaatteet. Jos harrastat esimerkiksi ulkoilua, kävelyä tai retkeilyä, kalvomaiset kuorivaatteet ovat yleensä paras ratkaisu. Esimerkiksi Gore-Tex-vaatteet suojaavat todella tehokkaasti sekä sateelta että tuulelta. Intensiivisempiin lajeihin sopivat paremmin hengittävämmät ja joustavammat kuorivaatteet, kuten softshell-kuorivaatteet.

  Kuorivaatteet talveen

  Kalvo- ja softshell-vaatteet sopivat myös kylmiin sääoloihin, kunhan panostat huolelliseen kerrospukeutumiseen. Jos olet suuntaamassa liikkumaan kylmään säähän, kannattaa kuorivaatteen alle varata erilaisia alus- ja välikerroksia aktiviteetin intensiteetin mukaan. Kaikkein kylmimpiin oloihin on saatavilla myös kevyesti topattuja kuorivaatteita.

  Kuorivaatteet kesään

  Kesällä vaatteiden hengittävyys on kaiken A ja O. Sadekuurot ja viileä tuuli saattavat yllättää kesäpäivänäkin, joten myös suojaavuutta tarvitaan. Ohuemmat ja huokoiset kuorivaatteet ovat kesällä paras valinta. Esimerkiksi kevyt tuulitakki suojaa kevyeltä sateelta, mutta on samalla hyvin hengittävä.

  Mistä parhaat kuorivaatteet?

  Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki laadukkaat kuorivaatteet naisille, miehille ja lapsille. Olipa mielessäsi vedenpitävä Gore-Tex-takki tai hengittävä tuulipuku, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät runsaasti erilaisia malleja, suuren kokovalikoiman ja sesongin tyylikkäimmät värivaihtoehdot. Valikoimasta löytyvät kaikki parhaat merkit, kuten Nike, adidas, Haglöfs ja Halti. Tilaa kuorivaatteet netistä tai tutustu kattavaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos ulkona liikkuminen on intohimosi, muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet suosikkilajiisi. Tutustu esimerkiksi retkeilyn, ulkoilun ja juoksun lajivalikoimiin.

  Paljonko kuorivaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat kuorivaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 800.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 277 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kuorivaatteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Hiker II W OD housut - kuorihousut, Haglöfs L.I.M GTX Pants Long W - kuorihousut ja Halti Vaski Recy DrymaxX Jacket - kuoritakki sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: kuorivaatteet

  4.59/5

  Perustuu 1071 arvosteluun