Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtositeet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (26)
  26 / 26 tuotetta

  Hiihtositeet kategoriat

  Suksisiteet

  Maastohiihtosukset, -monot, -siteet ja sauvat kuuluvat hiihtäjän perusvarustukseen. Suksia ja siteitä valitessa on hyvä ottaa huomioon oma hiihtotyyli. Perinteiseen hiihtotyyliin tarvitaan erilaiset välineet kuin luistelutyyliin. Kun hankit suksisiteitä, on tiedettävä millainen kiinnitysmekanismi sopii hiihtomonoihisi. Eri monovalmistajat käyttävät eri sidemalleja, joten siteitä valitessa on otettava huomioon monovalmistajan käyttämä sidemalli.

  Eri hiihtomonoihin sopivia sidejärjestelmiä löytyy tällä hetkellä neljää erilaista: SNS-, NNN-, Prolink- ja Turnamic-siteet. Ominaisuuksiltaan eri siteet eivät juurikaan eroa toisistaan. Samat siteet sopivat sekä harraste- että aktiivihiihtäjälle. Harrastehiihtäjä voi valita sidetyypin sen mukaan, minkälainen mono tuntuu jalassa hyvältä. On tärkeä huomata, että SNS-monot sopivat vain SNS-siteisiin. NNN, Prolink- ja Turnamic-monot ovat yhteensopivat kaikkien muiden markkinoilla olevien sidetyyppien kanssa, paitsi ei SNS-siteiden.

  Millaiseen käyttöön etsit hiihtositeitä? Jos sinulla on jo olemassa olevat maastohiihtosukset ja tarvitset vain uudet monot, niin kannattaa ensin selvittää mikä sidejärjestelmä suksissa on, jotta osaat valita suksien sidejärjestelmään sopivat monot. Intersportin laajasta valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi suksista siteisiin. Valikoimastamme löydät sukset maastohiihdon huippumerkeiltä, kuten Fischer, Rossignol ja Salomon. Kun kaipaat apua juuri sinun hiihtotyyliisi sopivien suksien, monojen ja siteiden valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa suksipaketti netistä. Valikoimaan voit tutustua myös lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos olet suuntaamassa hiihtoladulle, muista hankkia myös vaatteet ja muut varusteet maastohiihtoon. Tutustu esimerkiksi hiihtovaatteisiinhiihtomonoihin ja hiihtovarusteisiin

  Paljonko hiihtositeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat hiihtositeet -kategorian tuotteet saat hintaan 30.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 26 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtositeet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rossignol Race Skate - suksisiteet, Salomon SNS Pilot Carbon RS - suksisiteet ja Rottefella Performance Skate side - suksisiteet sekä suosituin merkki on Rossignol.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtositeet

  4.5/5

  Perustuu 4 arvosteluun