Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jääkiekkomailat jr
 • Kätisyys & Lapamalli
 • Soveltuvuus & Flex
 • Merkki & Sarja
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (72)
  72 / 72 tuotetta

  Jääkiekkomailat jr kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jääkiekkomailat jr-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM Jetspeed FT5 PRO JR 50 - nuorten jääkiekkomaila, CCM Jetspeed FT5 PRO JR 40 - nuorten jääkiekkomaila ja CCM Ribcor Trigger 7 Pro JR 50 - nuorten jääkiekkomaila. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on Warrior Alpha DX5 Jr 50 jk-maila - nuorten jääkiekkomaila, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jääkiekkomailat jr -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat jääkiekkomailat jr -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 72 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkomailat jr -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Jetspeed FT5 PRO JR 50 - nuorten jääkiekkomaila, CCM Jetspeed FT5 PRO JR 40 - nuorten jääkiekkomaila ja CCM Ribcor Trigger 7 Pro JR 50 - nuorten jääkiekkomaila sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jääkiekkomailat jr

  5/5

  Perustuu 2 arvosteluun