Sisältöön

Jääkiekkomailat youth

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jääkiekkomailat youth
 • Kätisyys & Lapamalli
 • Soveltuvuus & Flex
 • Merkki & Sarja
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (13)
  13 / 13 tuotetta

  Jääkiekkomailat youth kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jääkiekkomailat youth ja muut Jääkiekkomailat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Jääkiekkomailat youth verkkokaupassamme ovat Bauer Vapor Junior Grip stick 20 flex maila - lasten jääkiekkomaila, Bauer Vapor HyperLite YTH 20 flex - lasten jääkiekkomaila ja CCM Jetspeed Yth 30 jk-maila - nuorten jääkiekkomaila. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Vapor Prodigy Yth 20 jk-maila - nuorten jääkiekkomaila, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 129.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jääkiekkomailat youth maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Jääkiekkomailat youth-kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkomailat youth?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Vapor Junior Grip stick 20 flex maila - lasten jääkiekkomaila, Bauer Vapor HyperLite YTH 20 flex - lasten jääkiekkomaila ja CCM Jetspeed Yth 30 jk-maila - nuorten jääkiekkomaila sekä suosituin merkki on Bauer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jääkiekkomailat youth

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun