Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jääkiekkomailat youth
 • Kätisyys & Lapamalli
 • Soveltuvuus & Flex
 • Merkki & Sarja
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (20)
  20 / 20 tuotetta

  Jääkiekkomailat youth kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jääkiekkomailat youth-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM Jetspeed FT5 PRO YTR 30 - lasten jääkiekkomaila, CCM Tacks AS-V Pro Yt 30 - lasten jääkiekkomaila ja CCM Ribcor Youth YT 30 - jääkiekkomaila. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Vapor Prodigy Yth 20 jk-maila - nuorten jääkiekkomaila, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 145.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jääkiekkomailat youth -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat jääkiekkomailat youth -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 145.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkomailat youth -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Jetspeed FT5 PRO YTR 30 - lasten jääkiekkomaila, CCM Tacks AS-V Pro Yt 30 - lasten jääkiekkomaila ja CCM Ribcor Youth YT 30 - jääkiekkomaila sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.