Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jääkiekkomailat youth
 • Kätisyys & Lapamalli
 • Soveltuvuus & Flex
 • Merkki & Sarja
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (13)
  13 / 13 tuotetta

  Jääkiekkomailat youth kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jääkiekkomailat youth-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM Tacks AS6 Pro YT 30 - lasten jääkiekkomaila, CCM Ribcor Trigger 8 Pro Yt 30 - nuorten jääkiekkomaila ja Bauer Vapor Junior Grip stick 20 flex maila - lasten jääkiekkomaila. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Vapor Junior Grip stick 20 flex maila - lasten jääkiekkomaila, jonka hinta on 54.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 64.90 € - 159.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jääkiekkomailat youth -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat jääkiekkomailat youth -kategorian tuotteet saat hintaan 54.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkomailat youth -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Tacks AS6 Pro YT 30 - lasten jääkiekkomaila, CCM Ribcor Trigger 8 Pro Yt 30 - nuorten jääkiekkomaila ja Bauer Vapor Junior Grip stick 20 flex maila - lasten jääkiekkomaila sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.