Sisältöön

Rannetuet

Olipa lajisi treeni tai pesäpallo, urheilussa sattuu ja tapahtuu. Varsinkin jalkapallon ja jääkiekon kaltaisissa kontaktilajeissa ei voi välttyä kaatumisilta ja törmäyksiltä. Pienistä kommelluksista yleensä selviää säikähdyksellä, mutta välillä saattaa tulla myös haavereita ja loukkaantumisia. Varsinkin ranteet ovat useassakin lajissa alttiit erilaisille venähdyksille ja tärähdyksille. Ranne on rakenteeltaan herkkä, joten se saattaa helposti vaurioitua joko kovan iskun tai jatkuvan kuormituksen seurauksena. Vääntynyt, tulehtunut tai kipeytynyt ranne on inhottava vaiva, sillä se haittaa jatkuvaa päivittäistä toimintaa ja liikkumista. Hoitamaton rannevaiva saattaa ajan kuluessa äityä entistäkin pahemmaksi.

Hyvät rannetuet pelastavat silloin, kun ranteet kaipaavat lisätukea akuutin onnettomuuden tai jatkuvan rasituksen seurauksena. Rannetuet auttavat kipeää rannetta parantumaan ja kuntoutumaan. Rannetuen avulla voit nauttia huoletta lempilajistasi silloinkin, kun vasta palaudut vaurioista tai vammasta. Rannetuki on oivallinen valinta myös silloin, kun haluat ennaltaehkäistä uusien vaivojen syntymistä. Rannetukia löytyy erilaisia – niiden suurimmat erot ovat yleensä materiaaleissa ja koissa. Rannetuen tulee istua napakasti niin, että tukea on riittävästi, mutta kättä pystyy liikuttamaan vapaasti.

Mistä parhaat rannetuet jalkapalloon ja muihin urheilulajeihin? Etsitpä sitten rannetukea pallopeleihin, golfiin tai tennikseen, meiltä löydät etsimäsi. Jos mielessäsi on rannetuki lastalla, valikoimasta löydät esimerkiksi huippulaadukkaat ja kestävät Mc David -rannetuet. Saatavilla on paljon erilaisia kokoja ja malleja kaikkiin tuen tarpeisiin. Tilaa rannetuki netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat myös asiantuntevat myyjämme, jotka neuvovat sinua sopivimman mallin valinnassa. Muista, että meiltä löydät myös polvituet, nilkkatuet, kyynärpäätuet ja selkätuet. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko rannetuet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat rannetuet -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 29.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat rannetuet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mc David 451 rannetuki peukalo aukolla, Mc David 454 rannetuki lastalla ja Mc David 513 rannetuki lastalla sekä suosituin merkki on Mc David.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.