Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jooga
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (137)
  137 / 137 tuotetta

  Jooga kategoriat

  Jooga

  Jooga on alun perin syntynyt Intiassa elämänkatsomuksena, jossa yhdistyy hengellisyys ja fyysisyys matkalla kohti valaistumista. Jooga on myöhemmin levinnyt länsimaihin pääasiassa fyysisenä harjoituksena. Nykyään länsimaiseen joogaan kuuluu asento- ja hengitysharjoituksia, keskittymistekniikoita ja myös rentoutumista. Joogassa keskitytään niin henkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiin.

  Lajina jooga sopii kaikille riippumatta iästä, kunnon tasosta tai notkeudesta. Joillekin jooga on elämäntapa ja toisille se on osa treeniä. Joogan harjoittelun takana voi olla tarkoitus kehittää voimaa, lisätä notkeutta ja tuoda sisäistä rauhaa. Oli syysi harrastaa joogaa mikä tahansa, on tärkeää olla muutama harjoittelua helpottava varuste mukana.

  Mukavat ja ihonmyötäiset vaatteet tekevät joogan harjoittelusta miellyttävää, oli joogan muoto mikä vain. Intersportin valikoimasta löytyy mukavia myös vapaa-aikaan sopivia joogapaitoja muun muassa Röhnischiltä. Valikoimasta löytyy myös paljon laadukkaita joogahousuja joko pitkinä tai lyhyemmässä mallissa. On myös tärkeää muistaa hankkia joogamatto, joka tarjoaa hyvää pitoa harjoitteluun. Aktiivisemmalle harjoittelijalle on tarjolla myös joogatarvikkeita, kuten maton pesuainetta ja joogaan sopivia pyyhkeitä.

  Tutustu Intersportin joogavaatteisiin ja -tarvikkeisiin verkkokaupassa tai lähimmässä Intersport-kaupassa. Jos tarvitset vielä lisää inspiraatiota joogan aloitukseen, lue artikkelimme joogan hyödystä juoksuharjoitteluun.

  Paljonko jooga -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat jooga -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 137 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jooga -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Kay Sports Bra W, Energetics Mind W ja Energetics Kapinem 2 Tights W sekä suosituin merkki on Röhnisch.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jooga

  4.14/5

  Perustuu 150 arvosteluun