Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetJoogavaatteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Joogavaatteet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (93)
  93 / 93 tuotetta

  Joogavaatteet

  Joogavaatteet ovat tärkeä osa joogan harjoittelua, sillä oikeilla vaatteilla varmistat mukavuuden tunteen koko harjoituksen ajan. Oikea vaatetus joogaan riippuu lähinnä siitä, mikä tuntuu itselle mukavimmalta. Myös se, millaista joogaa harjoittaa vaikuttaa vaatetukseen. Esimerkiksi hot joogaan tai urheilullisenpaan astanga- ja vinyasajoogaan toppi ja trikoot olisi hyvä vaihtoehto, kun taas ilmajoogaan ja rauhalliseen yin-joogaan sopii pitkähihainen joogapaita ja pitkät joogahousut.

  Intersportin joogavaatteiden valikoimasta löytyy monipuolisesti Röhnischin joogaan soveltuvia vaatteita, kuten trikoita, urheiluliivejä ja ihania pitkä- sekä lyhythihaisia paitoja. Lisäksi joogaan sopivia vaatteita löytyy myös muilta tunnetuilta merkeiltä, kuten Nike, Kari Traa ja Adidas.

  Tutustu Intersportin joogavaatteiden valikoimaan verkossa tai myymälässä, ja löydä kaikki mitä tarvitset, olit sitten jo kokenut joogaaja tai aloittelija. Muista myös hankkia laadukas joogamatto, joka takaa onnistuneen joogasession ja toimii myös treenaamiseen ja venyttelyyn!

  Paljonko joogavaatteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Joogavaatteet-kategorian tuotteet saat hintaan 20.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 77 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat joogavaatteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Low Impact Strappy Bra W - naisten urheiluliivit, Röhnisch Zippy Sports Bra W - naisten urheiluliivit ja Röhnisch Nora Lasting Pants W - naisten pitkät trikoot sekä suosituin merkki on Puma.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: joogavaatteet

  3.95/5

  Perustuu 66 arvosteluun