Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETJoogavaatteet kategoriat

Joogavaatteet

Joogavaatteet ovat tärkeä osa joogan harjoittelua, sillä oikeilla vaatteilla varmistat mukavuuden tunteen koko harjoituksen ajan. Oikea vaatetus joogaan riippuu lähinnä siitä, mikä tuntuu itselle mukavimmalta. Myös se, millaista joogaa harjoittaa vaikuttaa vaatetukseen. Esimerkiksi hot joogaan tai urheilullisenpaan astanga- ja vinyasajoogaan toppi ja trikoot olisi hyvä vaihtoehto, kun taas ilmajoogaan ja rauhalliseen yin-joogaan sopii pitkähihainen joogapaita ja pitkät joogahousut.

Intersportin joogavaatteiden valikoimasta löytyy monipuolisesti Röhnischin joogaan soveltuvia vaatteita, kuten trikoita, urheiluliivejä ja ihania pitkä- sekä lyhythihaisia paitoja. Lisäksi joogaan sopivia vaatteita löytyy myös muilta tunnetuilta merkeiltä, kuten Nike, Kari Traa ja Adidas.

Tutustu Intersportin joogavaatteiden valikoimaan verkossa tai myymälässä, ja löydä kaikki mitä tarvitset, olit sitten jo kokenut joogaaja tai aloittelija. Muista myös hankkia laadukas joogamatto, joka takaa onnistuneen joogasession ja toimii myös treenaamiseen ja venyttelyyn!

Paljonko joogavaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat joogavaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 100.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 70 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat joogavaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Flattering High Waist Tights - naisten pitkät trikoot, Röhnisch Kay Sports Bra W - naisten urheiluliivit ja Röhnisch Shape High Waist Tights - naisten pitkät trikoot sekä suosituin merkki on Röhnisch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: joogavaatteet

4.36/5

Perustuu 129 arvosteluun