Sisältöön

Leveälestiset juoksukengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Leveälestiset juoksukengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Hoka M Clifton 9 Wide - miesten juoksukengät, Hoka W Clifton 9 Wide - naisten juoksukengät ja Hoka W Arahi 7 Wide - naisten juoksukengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Hoka.

Edullisin tuote kategoriassa on Inov-8 Trailfly Ultra G 280 - miesten maastojuoksukengät, jonka hinta on 129.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 129.00 € - 200.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko leveälestiset juoksukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat leveälestiset juoksukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 129.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 200.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat leveälestiset juoksukengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Hoka M Clifton 9 Wide - miesten juoksukengät, Hoka W Clifton 9 Wide - naisten juoksukengät ja Hoka W Arahi 7 Wide - naisten juoksukengät sekä suosituin merkki on Hoka.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: leveälestiset juoksukengät

4.47/5

Perustuu 17 arvosteluun