Sisältöön
Kesäale käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Hui... Kesäale on käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Lisäsimme tuotteita! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Leveälestiset juoksukengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (17)
  17 / 17 tuotetta

  Leveälestiset juoksukengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Leveälestiset juoksukengät ja muut Juoksukengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Leveälestiset juoksukengät verkkokaupassamme ovat New Balance 860 v11 Wide M - miesten juoksukengät, New Balance 860v11 Wide W - naisten juoksukengät ja New Balance Fresh Foam 880 V11 Wide W - naisten juoksukengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on New Balance.

  Edullisin tuote kategoriassa on New Balance 880v10 Wide W - naisten juoksukengät, jonka hinta on 99.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 99.90 € - 160.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko leveälestiset juoksukengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Leveälestiset juoksukengät-kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat leveälestiset juoksukengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat New Balance 860 v11 Wide M - miesten juoksukengät, New Balance 860v11 Wide W - naisten juoksukengät ja New Balance Fresh Foam 880 V11 Wide W - naisten juoksukengät sekä suosituin merkki on New Balance.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: leveälestiset juoksukengät

  4.85/5

  Perustuu 20 arvosteluun