Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Leveälestiset juoksukengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  Leveälestiset juoksukengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Leveälestiset juoksukengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Hoka One One Clifton 8 Wide W - naisten juoksukengät, New Balance Fresh Foam X 880v12 Wide M - miesten juoksukengät ja New Balance Fresh Foam X 880v12 Wide W - naisten juoksukengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Hoka One One.

  Edullisin tuote kategoriassa on Hoka One One Clifton 8 Wide W - naisten juoksukengät, jonka hinta on 99.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 129.00 € - 195.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko leveälestiset juoksukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat leveälestiset juoksukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 195.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat leveälestiset juoksukengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Hoka One One Clifton 8 Wide W - naisten juoksukengät, New Balance Fresh Foam X 880v12 Wide M - miesten juoksukengät ja New Balance Fresh Foam X 880v12 Wide W - naisten juoksukengät sekä suosituin merkki on Hoka One One.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: leveälestiset juoksukengät

  4.71/5

  Perustuu 7 arvosteluun